Για το τραγικό δυστύχημα με τις δύο αμαξοστοιχίες στα Τέμπη και τη λογοκρισία που ο ίδιος υφίσταται στο Facebook μίλησε στον Γιάννη Μπέκα και τον FOCUS FM 103.6 ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιντζιάν.

Αρχικά ο κ.Τσακιντζιάν περιέγραψε το συμβάν του “κατεβάσματος” της τελευταίας δημοσίευσής του από το Facebook, με την οποία ασκούσε κριτική στον κ. Καραμανλή για “παραβίαση των όρων της κοινότητας με στόχο τη βία”, με αποτέλεσμα να του μπλοκαριστεί και ο λογαριασμός.

«Αυτοί έχουν πάρει εντολή από την Κυβέρνηση να λογοκρίνουν τον κόσμο, σε ότι δεν είναι αρεστό προς την Κυβέρνηση(…) Αυτά μόνο ο Ερντογάν τα κάνει στην Τουρκία», ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Εδώ γίνονται απίστευτα πράγματα(…) Και πορεία και επεισόδια θα γίνουν και θα τα σπάσουν όλα. Το ποτήρι ξεχείλισε, η οργή ξεχειλίζει. Πήγανε προχθές να σπάσουν τα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 57 παιδιά δολοφονήθηκαν, δε κατάλαβα»

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα και ακύρωνε τον ένα διαγωνισμό μετά τον άλλο. Και στείλανε 57 ανθρώπους το θάνατο», συνέχισε ο κ. Τσακιντζιάν ρίχνοντας τα βέλη του προς την Πολιτεία για την τραγωδία που κόστισε τόσες ανθρώπινες ζωές.

 

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Οι δολοφονίες «εξ αμελείας» έχουν όνομα: ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ»
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης