Κρικόρ Τσακιτζιάν: «Οι Βούλγαροι σαμποτάρουν τον Ελληνικό τουρισμό – Ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα τον 15αυγουστο»

Για την απίστευτη κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα του Προμαχώνα, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων μίλησε στον Focus FM 103.6 και στον Γιάννη Μπέκα ο γνωστός δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν.

Όπως είπε, Έλληνες και τουρίστες υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία και όχι…τυχαία. Σύμφωνα με τον Κ. Τζακιτζιάν οι γείτονές μας, προκαλούν τεχνητό πρόβλημα στους οδηγούς των Ι.Χ και ταλαιπωρούν επί ώρες τον κόσμο, με καθυστερήσεις που διαρκούν πάνω από τέσσερις ώρες.

«Τον Δεκαπενταύγουστο οι ουρές ήταν ατελείωτες και το μποτιλιάρισμα απελπιστικό. Πάνω από τέσσερεις ώρες έκαναν να περάσουν τα σύνορα για Ελλάδα, ενώ τα φορτηγά διέρχονταν κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κρατούσαν λοιπόν τα ΙΧ, γιατί; Αυτό γίνεται συστηματικά και δεν γίνεται τυχαία. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους διερχόμενους από το οδικό δίκτυο της Βουλγαρίας προς την Ελλάδα, να τους αποτρέψουν να ξανάρθουν στη χώρα μας για τουρισμό.

Οι Βούλγαροι το κάνουν, σε συνεννόηση με την Τουρκία. Η Βουλγαρία είναι το πιόνι της Τουρκίας. Τώρα αυτοί σαμποτάρουν τον τουρισμό, κατ’ εντολή προφανώς από την Τουρκία. Θα πρέπει να παρέμβει το Υπ. Εξ και το Υπουργείο Τουρισμού και να κάνουν διάβημα διαμαρτυρίας. Το κάνουν συστηματικά, σε καθημερινή βάση. Αποτρέπουν τον κόσμο, τον ταλαιπωρούν, για να μην ξανάρθει στη χώρα μας. Γίνεται ένα σκληρό παιχνίδι εκεί πάνω. Το οποίο το στηρίζει η Τουρκία».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΈκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Τριήμερο με υψηλές θερμοκρασίες
Επόμενο άρθροΔωρεάν είσοδος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ενόψει καύσωνα