Κρικόρ Τσακιτζιάν: «Δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του, όταν όμως το βγάζει στο πεζοδρόμιο είναι χυδαίο και πρόστυχο»

«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του δεν με ενδιαφέρει. Όταν όμως το κρεβάτι του βγαίνει στο δρόμο και γίνεται δημόσιο θέαμα, είναι χυδαίο και πρόστυχο και δεν το δέχομαι».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν που μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα στον Focus FM 103.6 και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

«Αυτό είναι ένα σύστημα που λειτουργεί , δεν είναι τυχαία τίποτα από αυτά. Είναι ένα σύστημα, αυτό της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων, η οποία θέλει να τελειώνουμε με θεσμούς, με οικογενειακούς θεσμούς, με αρχές, με αξίες, με παραδόσεις, με χώρες, με σύνορα, να τελειώνει αυτή η ιστορία. Αν δεν διαβρώσεις τις κοινωνίες, να τις ισοπεδώσεις, δεν μπορείς να διεισδύεις ώστε να τις χειραγωγήσεις.

Αυτό είναι σύστημα, δεν είναι κάτι τυχαίο, δεν έγινε στα καλά καθούμενα κάτι, μια υπερφυσική δύναμη. Συγκεκριμένες ομάδες των πλουσιότερων διεφθαρμένων μυαλών του πλανήτη συστηματικά προσπαθούν να επιτύχουν αυτό το πράγμα, να μπορέσουν να διεισδύσουν, να χειραγωγήσουν τις μάζες, να τις εξαθλιώσουν, να τις διαλύσουν, να μην υπάρχει κοινωνικός ιστός».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΘρίλερ στο Κολωνάκι: 35χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας.-Πάνω του βρέθηκαν 50.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ψεκασμοί για κουνούπια στην Επανομή.-Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες