Κουτσούμπας από Θεσσαλονίκη: Το ΚΚΕ είναι το μόνο που μπορεί να κοιτά ειλικρινά τον λαό στα μάτια

Μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, το βράδυ της Δευτέρας (15/5) στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σημείωσε ότι «είναι στο χέρι μας, μαζί να κάνουμε τη διαφορά, να εκφραστεί όλος αυτός ο προβληματισμός, η οργή, η αγανάκτηση, τα ερωτηματικά για το τι μπορεί να γίνει, σε μια ξεκάθαρη επιλογή: Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».

«Είναι στο χέρι μας, μαζί να κάνουμε τη διαφορά, να εκφραστεί όλος αυτός ο προβληματισμός, η οργή, η αγανάκτηση, τα ερωτηματικά για το τι μπορεί να γίνει, σε μια ξεκάθαρη επιλογή: Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ» είπε ο κ. Κουτσούμπας, αναφερόμενος στα προβλήματα του κόσμου κατά την προηγούμενη περίοδο. «Υπάρχει όμως κι ένα άλλο πολύ θετικό μήνυμα: Είναι χιλιάδες αυτοί που τώρα εκτιμούν πιο πολύ την καθαρή θέση του ΚΚΕ για καμία στήριξη, καμιά ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Όσοι τα σκέφτονται αυτά, τους λέμε, ας αλλάξουν καλύτερα, πλευρό. Εδώ υπάρχει ΚΚΕ».

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «το ΚΚΕ είναι το μόνο που μπορεί να κοιτά ειλικρινά τον λαό στα μάτια. Είναι το μόνο που ο λαός ξέρει ότι δε θα τον προδώσει. Είναι η μόνη επιλογή που ξέρει ότι “ψηφίζεις ΚΚΕ, μένει ΚΚΕ”».

 

Προηγούμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: “Το αποτέλεσμα δεν θα το κρίνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά η ψήφος του ελληνικού λαού”
Επόμενο άρθροΚυρ.Μητσοτάκης: “Η Ελλάδα θέλει καθαρή λύση στην ηγεσία της”