Κώστας Τζίφας, αναισθησιολόγος σε αναστολή: “Το θέμα είναι πολιτικό. Θέλουν ο Έλληνας να μάθει να ζει με περιορισμένες ελευθερίες να γίνει ένας αριθμός” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

 

“Δεν έχουμε άλλη επιλογή θα το πάμε μέχρι τέλους. Οι συνάδελφοι βρίσκονται στην όγδοη ημέρα της απεργίας πείνας. Αυτό που κάνουν είναι ηρωικό” τόνισε στην εκπομπή focus 8-11 και το Στέφανο Δαμιανίδη, ο κ. Κώστας Τζίφας, αναισθησιολόγος σε αναστολή.

“Η επιστημοσύνη τρέχει απ’ τα μπατζάκια μας. Ενας διπλοεμβολιασμένος υγειονομικός που για την ταβέρνα θεωρείται ανεμβολίαστος και δεν μπορεί να μπει, στο νοσοκομείο μπαίνει.  Οι λογικές και οι τακτικές της κυβέρνησης είναι απερίγραπτες. Το θέμα είναι πολιτικό. Θέλουν ο Έλληνας να μάθει να ζει με περιορισμένες ελευθερίες να γίνει ένας αριθμός”, ανέφερε.

“Οι επιστήμονες της κυβέρνησης επιμένουν να αρνούνται να συζητήσουν μαζί μας. Αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα κι έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους αποφεύγουν εμάς τους “ψεκασμένους”, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο” υποστήριξε.

Προηγούμενο άρθροΞέσπασμα ιερέα την 25η Μαρτίου μέσα σε Εκκλησία! – HXHTIKO Focus FM
Επόμενο άρθροΟ Χρήστος Μενιδιάτης επισκέφθηκε τον Focus στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα – ΗΧΗΤΙΚΟ