Κώστας Ιατρίδης – Αντιπτέραρχος ε.α: «Η Τουρκία πέτυχε αυτό που ήθελε με τη δική μας συναίνεση!»

«Η Τουρκία θα πάει στη σύνοδο κορυφής εν μέσω δήθεν διερευνητικών – τακτικίστικων κινήσεων της Τουρκίας – για να αποφύγει τις κυρώσεις και τις απέφυγε. Πέτυχε αυτό που ήθελε με τη δική μας συναίνεση» τόνισε σήμερα μιλώντας στον Focus FM και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τον Κώστα Τουτσίδη ο Αντιπτέραρχος ε.α Κώστας Ιατρίδης.

«Ο στόχος της Τουρκίας και η προτεραιότητα της δεν είναι οι διερευνητικές αλλά η επικαιροποίηση της τελωνειακής σύνδεσης και η νέα συμφωνία για το μεταναστευτικό που εκεί θέλει χρήματα η Τουρκία. Εμείς τι θα κάνουμε σε ολα αυτά;» επισήμανε και πρόσθεσε ότι «για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά εμάς γίνονται συζητήσεις χωρίς εμάς!».

«Είναι εγκληματικό λάθος εκεί που δημιουργήθηκε το υβριδικό πρόβλημα πριν ένα χρόνο εμείς να κάνουμε ΚΥΤ ή να αναβαθμίζουμε το υπάρχον ΚΥΤ» σχολίασε επίσης ο κ. Ιατρίδης αναφορικά με τους χώρους φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στον Έβρο σε σημεία που βρίσκονται στην πλάτη της γραμμής άμυνας των Ελληνικών στρατευμάτων.

«Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τους παράνομους μετανάστες σε ενδεχόμενη κρίση και θα αποτελέσουν το “δούρειο ίππο”. Αυτούς που  στέλνει ο Ερντογάν είναι Τζιχαντιστές και πράκτορες της ΜΙΤ και θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας» δήλωσε επίσης ο κ. Ιατρίδης.

Τέλος αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων και στην αναγκαιότητα να υπάρξουν αντισταθμιστικά οφέλη που θα ενισχύσουν την εγχώρια αμυντική βιομηχανία.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

 

Προηγούμενο άρθροΚαταδίωξη κλεμμένου ΙΧ στη Λιοσίων – Τέσσερις τραυματίες
Επόμενο άρθροΦυλάκιση πέντε ετών σε 46χρονο για εμπρησμό στο ΑΠΘ