Κώστας Φαρσαλινός “Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος παρά μόνο η εγκληματική πολιτική (…) για το ότι μένουν οι υγειονομικοι σπίτι τους” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Μελέτες έδειξαν ότι η προστασία των εμβολίων από τη μόλυνση από την Όμικρον, πέφτει στο 16% τον τρίτο μήνα” ανέφερε στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

“Είναι μια αθλιότητα και το γεγονός ότι μένουν σπίτι τους αυτοί οι ανεμβολίαστοι και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν ακόμα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Οι μόνοι που συνεχίζουν να το υποστηρίζουν είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξευτελιστεί, αν καποιος ακούσει τις δηλώσεις τους το 2021 από την αρχή και δει τη σημερινή πραγματικότητα”.

“Ο CDC αλλά και στην Αγγλία ο οργανισμός δημόσιας υγείας, έχουν καταργήσει την ιατρική γνώση και παράδοση σχετικά με το πως καταγράφεται ο θάνατος. Και ξαφνικά μετά από δύο χρόνια, είμαστε εμείς οι ψεκασμένοι και όχι αυτοί που είχαν αυθαιρετήσει στον ορισμό του θανάτου από covid; Μας πήρε δύο χρόνια να καταλάβουμε το αυτονόητο; Τώρα κάνουν στην Αγγλια μελέτες για το πόσους θανάτους είχαν πραγματικά από covid. Σήμερα, ποιοι αποδεικνύεται ότι είναι ψεκασμένοι;” αναρωτήθηκε.

“Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος παρά μονο η εγκληματική πολιτική και ο πολιτικός εγωισμός που είναι έγκλημα για το ότι μένουν οι υγειονομικοι σπίτι τους. Ακούσαμε και την πρωτοφανή φασιστικού τύπου δήλωση, ότι τους στείλαμε σπίτι τους για να τους προστατεύσουμε. Με το ζόρι προστασία και το να καταδικάζεις ανθρωπους στην πείνα, μόνο καθεστώτα σα τον Χίτλερ εφάρμοζαν”, είπε ο κ. Φαρσαλινός.

“Τα δύο αυτά χρόνια στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί σε ηλικίες μέχρι 17 ετών, 7 θάνατοι με covid. Αυτό δεν δικαιολογεί την επιβολή εμβολιασμού σε όλο τον πληθυσμό 2.000.000 παιδιών”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Άμεση διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος στα Γρεβενά
Επόμενο άρθροΣτα ύψη πάλι το πετρέλαιο: Ξεπέρασε το 7% η άνοδος της τιμής σε σύγκριση με την Παρασκευή