Κοσμοσυρροή στην ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στην Πάτρα – Μίλησε για όλα τα επίκαιρα προβλήματα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε σε πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην Πάτρα θίγοντας ουσιαστικά προβλήματα της επικαιρότητας, αλλά και δίνοντας εναλλακτικές προτάσεις για την επίλυσή τους.

«Φυλακισμένοι ήμασταν και φυλακισμένοι παραμένουμε. Διότι για να βγούμε από την ενισχυμένη εποπτεία έχουν μπει όροι και προϋποθέσεις. Προϋπόθεση εξαμήνου ελέγχου και εποπτεία των οικονομικών, καθώς και προϋπόθεση πλεονάσματος. Που σημαίνει ουσιαστικά αυτό που έλεγε η “Ελληνική Λύση” από την πρώτη στιγμή στην κυβέρνηση. Σημαίνει, δηλαδή πέμπτο μνημόνιο στα κρυφά, το οποίο θα το υλοποιήσουν τα επόμενα πέντε χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στην ακρίβεια και στις τουρκικές προκλήσεις. Υποστήριξε ότι η αξία δεν περιορίζεται μόνο στην ύλη από τον ορυκτό πλούτο που διαθέτει, αλλά και στην υπεραξία που μπορεί να προσφέρει, ανοίγοντας εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αναφερόμενος και σε καταγγελίες από την πρόεδρο βενζινοπωλών Αττικής ότι υπάρχουν περιπτώσεις λαθρεμπορίας βενζίνης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε επίθεση προς την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε ότι “λύση” σε αυτό το ζήτημα είναι…η απεργία. Η Ελληνική Λύση εναλλακτικά υποστηρίζει την κάθετη και την οριζόντια πάταξη του λαθρεμπορίου.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο τουρκικό ζήτημα με την θέση του να είναι πάγια: Αντεπίθεση, ποινές και μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα, αλλά και ως προτεραιότητα να ενεργεί η Ελλάδα βάσει “Εθνικού Δικαίου” και όχι του “Διεθνούς Δικαίου”, με αποτέλεσμα να υπάρξει αφορμή να αντεπιτεθεί ουσιαστικά η Ελλάδα προς τις παράνομες τουρκικές προκλήσεις, οι οποίοι απειλούν με πόλεμο και με σφετερισμό των Ελληνικών νησιών.
Παράλληλα επιτέθηκε και σε εκπροσώπους της ΝΔ και τους κατηγόρησε ότι δεν ασκούν σοβαρή εξωτερική πολιτική, ενώ ισχυρίστηκε ότι “τους πιάνει το μαγουλάκι τους ο Ακάρ”.
Για το θέμα της επισιτιστικής κρίσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος τάχθηκε ενάντια στην πολιτική των επιδομάτων που δημιουργούν  “μαλθακούς” ανθρώπους και εναλλακτικά, όπως πάντοτε, τοποθετήθηκε υπέρ της παραδοσιακής οικονομικής διεξόδου με το να οργωθούν τα χωράφια και να πάρει “μπρος” η παραγωγή της χώρας.

«Έρχονται δύσκολες ημέρες δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα από τον Σεπτέμβριο» είπε και συνέχισε: « Ήδη μίλησα τηλεφωνικά με τον Πρωθυπουργό και του ζήτησα να κάνουμε ένα σχέδιο από τον Ιούλιο τουλάχιστον, ώστε να μην μείνει άσπαρτο ούτε ένα στρέμμα ελληνικής γης, για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έρχεται».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΣε λίμνες μετατράπηκαν και χθες δρόμοι στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΕργασίες ασφαλτόστρωσης σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης