Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη τη χώρα μόλις ένα 24ωρο από την συνάντηση που θα έχει η επιτροπή με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μεγάλο συλλαλητήριο βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη των Φαρσάλων από αγρότες της περιοχής και του μπλόκου Ε65 της Καρδίτσας. Το απόγευμα στο κέντρο των Τρικάλων αναμένεται να κατέβουν για μια ακόμη φορά τα τρακτέρ.

Με τα τρακτέρ στους δρόμους έχουν βγει και οι αγρότες του Πολυκάστρου στο Κιλκίς με σκοπό να αποκλείσουν για τέσσερις ώρες τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων για τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα και όχι για τους πολίτες.
Παράλληλα, αγρότες από τα Ιωάννινα έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους έξω από το κτήριο της Εφορίας επί της οδού Δόμπολης. Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του epirus-tv-news.gr, οι αγρότες θα συγκεντρωθούν και έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Στο μπλόκο των Μαλγάρων αναμένεται να υπάρχει ένας συμβολικός αποκλεισμός περίπου στις 6 και μισή με 8 το απόγευμα.

Οι αγρότες θα προχωρήσουν και σε κλείσιμο του δρόμου Φλώρινας – Θεσσαλονίκης στις 16:00 έως τις 17:00 στο κόμβο του Φιλώτα.

Την ίδια στιγμή, τρακτέρ των αγροτών της Θεσπρωτίας παραμένουν παραταγμένα στην είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό.

Προηγούμενο άρθροΛήμνος: Μεγάλο τμήμα του νησιού χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη και δεύτερο άτομο για την επίθεση στον φοιτητή