Κοροξενός-Κούβελας-Φαρσαλινός στον Focus FM: «Βόμβες» για τις μυοκαρδίτιδες στα παιδιά και αποκαλύψεις για κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους υγειονομικούς! Ηχητικό

Στον «αέρα» του Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη φιλοξενήθηκαν σήμερα ο κ. Μπάμπης Κοροξενός πρόεδρος των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο κ. Δημήτρης Κούβελας καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ και ο κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επτά υγειονομικοί στο ΑΧΕΠΑ, πλήρως εμβολιασμένοι, βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 όπως επιβεβαίωσε ο κ. Κοροξενός, προσθέτοντας ότι τα κρούσματα ενδέχεται να είναι και περισσότερα. Οι επτά εργαζόμενοι (γιατροί και νοσηλευτές) εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων, όπου και προχώρησαν σε PCR test, το οποίο σε όλες τις περιπτώσεις, βγήκε θετικό. Άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι επτά εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Κούβελας μίλησε για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας σε σχέση με τα mRNA εμβόλια έναντι της covid-19 λέγοντας ότι «Είναι θέματα που πρέπει να τα ελέγχουμε διεξοδικά. Γιατί εάν δεν τα ελέγχουμε, δεν ξέρουμε σε τι τσουνάμι θα βρεθούμε λίγα χρόνια μετά».

Ο κ. Φαρσαλινός τόνισε ότι «το εμβόλιο ούτε είναι αποστειρωτικό, ούτε προσφέρει μακροχρόνια ανοσία». Συμπλήρωσε δε ότι «έχουν διχάσει την κοινωνία, έχουν χωρίσει τους ανθρώπους σε δύο στρατόπεδα».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθρο2.198 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΚαταδίωξη οχήματος στη Θεσσαλονίκη – Εκτροπή περιπολικού