Κορωνοϊός – Νέα Υόρκη: Μόνο τα εμβολιασμένα παιδιά πλέον σε εστιατόρια και σινεμά

Την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε παιδιά 5 με 11 ετών, ως προϋπόθεση για να μπουν σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης, αποφάσισε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, λίγες εβδομάδες μετά την έγκριση της δυνατότητας εμβολιασμού στα παιδιά αυτής της ηλικίας.


Ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, είχε ήδη προαναγγείλει από τις αρχές της εβδομάδας ότι τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει έστω μια δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 πριν εισέλθουν σε εστιατόριο, πριν δουν μια θεατρική παράσταση ή πάνε σε ένα σινεμά για να παρακολουθήσουν μία ταινία.

«Πρέπει να δούμε τα παιδιά να εμβολιάζονται σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Γονείς, χρειαζόμαστε να επαγρυπνείτε για το καλό των παιδιών σας, της οικογένειάς σας, όλων μας, πηγαίνετε να εμβολιάσετε το παιδί σας», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής ενημέρωσης τύπου, μεταδίδει το CNN Greece.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχές της Χαλκιδικής
Επόμενο άρθροΔημήτρης Γάκης στον Focus FM: Γνώριζα από τον Μάιο για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα // Εθνική προδοσία η απομάκρυνση 7.500 μάχιμων υγειονομικών – ΗΧΗΤΙΚΟ