Κορωνοιός: Χωρίς τον Χαρδαλιά η σημερινή ενημέρωση

Χωρίς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά θα διεξαχθεί η σημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, για πρώτη φορά από την έναρξη των ενημερώσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν θα παρίσταται στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, καθώς την ίδια ώρα θα συμμετέχει σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με ομολόγους του της ΕΕ στο πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού (RescEU).

Ο κ. Χαρδαλιάς θα συμμετέχει κανονικά στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Η σύσταση των συντελεστών της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, θα είναι η εξής: για τις επιστημονικές εξελίξεις θα ενημερώσει η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Προηγούμενο άρθροΠΟΣΕΕΠΕΑ-Ειδικά σχολεία: Ψήφισμα για την μη αναστολή λειτουργίας τους
Επόμενο άρθροΈως τις 20:30 οι υπηρεσίες ταχυδρομείων – ταχυμεταφορών