Κόρινθος: Πολλά ερωτήματα για τον χαμό της 6χρονης Αμέλιας – Απολογείται σήμερα ο πατέρας

Φως στις συνθήκες πνιγμού της 6χρονης Αμέλιας αναμένεται να δώσει σήμερα στην απολογία του ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου.

Το 6χρονο παιδί πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία Καλαμάκι της Κορίνθου, ενώ παραμένει πλήθος ερωτηματικών σχετικά με τον θάνατό της και την αδυναμία του πατέρα να βοηθήσει το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos, ο πατέρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και είχε πάρει την κόρη του για να πάνε μαζί για μπάνιο.

Όπως ισχυρίστηκε φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει, ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6 μέτρων.

Δήλωσε δε ότι δεν προσπάθησε να σώσει το παιδί γιατί ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα με το αναπνευστικό του και έτσι βγήκε στην παραλία για να ζητήσει βοήθεια.

 

 

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στη Σητεία
Επόμενο άρθροΜητέρες ανηλίκων: Ποιες διατηρούν το δικαίωμα συνταξιοδότησης πριν τα 62. Τι ισχύει για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα