Κόντε: “Γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ δεν είναι φαβορί του Champions League”

Ο προπονητής των νερατζούρι βρέθηκε μπροστά στα ΜΜΕ, όπου απάντησε στις ερωτήσεις τους. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στον όμιλο της Ίντερ. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι γελάει όταν ακούει ότι η ισπανική ομάδα δεν είναι ένα από τα φαβορί του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν ξέρω αν θεωρούμαστε φαβορί στην όμιλο μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημαντικούς παίκτες και έχει κερδίσει το Champions League πολλές φορές. Με κάνει να γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το φαβορί. Τέτοιες αξιολογήσεις πρέπει να είναι πάντα σοβαρές” υποστήριξε.

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της δικής του ομάδας: “Αποκτήσαμε εμπειρία την προηγούμενη σεζόν που φτάσαμε στον τελικό. Τώρα έχουμε και τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος είναι έμπειρος. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι”.

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει διεθνή τίτλο ο Κόντε δήλωσε: “Δεν είναι πρόβλημα που δεν έχω κερδίσει έναν διεθνή τίτλο στην καριέρα μου. Απολαμβάνω το ταξίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω πετύχει”.