“Η υγειονομική χούντα στην Ελλάδα δυστυχώς έχει μυριάδες συνεργάτες”

Συγκλονιστικά τα όσα είπε στον «αέρα» του Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτη.

Κατήγγειλε ότι κατέβασαν ανάρτηση από τον λογαριασμό του στο  facebook και του επέβαλαν ποινή αποκλεισμού  συγγραφικής δραστηριότητας και σχολιασμού, διότι παραβιάζει τους όρους της κοινότητας.

Όπως ανέφερε, στην προσπάθειά του να ολοκληρώσει το βιβλίο του έκανε κάποιες εμβαθύνσεις και επαληθεύσεις. Διαπίστωσε λοιπόν ότι επί Χίτλερ, είχε καθιερωθεί  υγειονομικό και γενεαλογικό διαβατήριο. Το υγειονομικό διαβατήριο ήταν για την Χιτλερική νεολαία, ειδικότερα για τους ανηλίκους 10-18 ετών αλλά και για τους διπλο-εμβολιασμένους μετανάστες, ενώ το  γενεαλογικό, αφορούσε όλους τους πολίτες. Αναγράφονταν σε αυτό, όχι μόνο στοιχεία που αφορούσαν γέννηση, βάφτιση γάμο κτλ, αλλά και οι  ανιόντες μέχρι 5ης γενεάς. Προκύπτει λοιπόν ότι χιτλερικοί είχαν οραματιστεί το γερμανικό λαό ως κοινότητα αίματος, αποτελούμενη από ανθρώπους με εκ γενετής κοινά γονιδιακά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε.

«Με αυτή τη γνώση, έφτιαξα ένα κολάζ με τρεις φωτογραφίες, δύο υγειονομικά διαβατήρια και στη μέση έβαλα το εξώφυλλο ενός βιβλίου που λέγεται “Κοίτα ποιος ήρθε πάλι”. Στο εξώφυλλο εικονίζεται το μαλλί του Χίτλερ και στη θέση που είναι το μουστάκι του υπάρχει ο τίτλος “Κοίτα ποιος ήρθε πάλι”. Προσέθεσα από κάτω τη φράση “Φορώντας ιατρική μάσκα” από πάνω έβαλα τη γερμανική λέξη Gesundheit pass που σημαίνει υγειονομικό διαβατήριο συμπληρώνοντας is back (δηλαδή το υγειονομικό διαβατήριο ξαναήρθε) και έκανα το εξής σχόλιο: Κοίτα ποιος ήρθε πάλι, ο Χίτλερ μας το παλικάρι. Αυτή η ανάρτηση αφιερώνεται σε όσους προπαγανδιστές τολμούν να αποκαλούν ναζιστές τους ανεμβολίαστους, εφαρμόζοντας την περίφημη προπαγανδιστική αρχή της αντιστροφής. Σε όσους πετούν τη ρετσινιά στους ανένδοτους ανεμβολίαστους για να αμυνθούν προληπτικά στη δίκαιη επίθεση που θα δεχθούν. Αυτή λοιπόν την ανάρτηση μου την κατέβασαν, ενώ αφήνουν όλες τις αναρτήσεις στις οποίες περιέχονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ναζιστικού περιεχομένου σε βάρος των ανεμβολίαστων. Ποιος είναι λοιπόν ο ναζιστής, ο ρατσιστής, ο φασίστας; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους καθεστωτικούς, με αυτούς που αποτελούν το βραχίονα της υγειονομικής δικτατορίας, να δημοσιεύουν ότι γουστάρουν και εμείς όταν αμυνόμαστε, βλέπουμε τις αναρτήσεις μας να κατεβαίνουν. Υπάρχει πιο τρανή απόδειξη ότι ζούμε σε καθεστώς μιας ύπουλης, φρικτής και χυδαίας δικτατορίας;» διερωτήθηκε.

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα ο κ. Βαθιώτης ανέφερε: «Θέλουν να μας εξευτελίσουν. Προτού ακόμα στεγνώσει καλά-καλά το μελάνι της, της εκάστοτε νέας βλακείας, από την επόμενη κιόλας μέρα των νέων μέτρων, αρχίζει μια καινούργια τρομολαγνική συζήτηση για πρόσθετα, χωρίς να περιμένουν να δουν αν τα προηγούμενα μέτρα ήταν αποδοτικά. Είναι μια μορφή bullying κατά των ανεμβολίαστων . Την ίδια ώρα που χιλιάδες υγειονομικοί βρίσκονται ήδη τρεις μήνες σε αναστολή,  χειρουργεία παγώνουν, ασθενείς ταλαιπωρούνται, κάποιοι δεν προλαβαίνουν καν να μπουν σε λίστες αναμονής».

«Να το πείτε στον κύριο Μητσοτάκη που λέει ότι χτίζει το νέο ΕΣΥ. Έτσι το χτίζει, κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Ζούμε σε μία παράλογη κοινωνία. Διοικητική υπάλληλος στην Κομοτηνή, η οποία είναι σε αναστολή μου μετάφερε ότι στη θέση της προσελήφθη άνθρωπος που ζει στην Αθήνα και υλοποιεί την δική της εργασία, με μισθό 1.000 ευρώ, εργαζόμενος από τον υπολογιστή του. Πείτε μου γιατί δεν μπορεί αυτή η γυναίκα που έχει και ορφανό παιδί, να εργαστεί εκείνη από τον υπολογιστή της; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κύριος Μητσοτάκης και τα φασιστοειδή που συμπράττουν, εμπνέονται από εκδικητικά κίνητρα, σε βάρος των ανεμβολίαστων», σημείωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά τη νέα ΚΥΑ για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ο κ. Βαθιώτης υπογράμμισε ότι: «Το μόνο σίγουρο είναι δεν γίνεται καμία αναφορά, τουλάχιστον ρητή στην υποχρέωση των παράτυπων μεταναστών να εμβολιάζονται και δίνει την εντύπωση στον αναγνώστη της ότι αρκεί μία αίτηση για να λάβουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Χρειάζεται όμως περαιτέρω μελέτη».

Για την απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να μη συμμετέχει σε παράσταση καθώς όπως είπε δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους ο καθηγητής ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον κύριο Σερβετάλη για την αποχώρησή του, δέχθηκε απίστευτο κανιβαλισμό γιατί τόλμησε να υψώσει το ανάστημά του. Τους είχε ενημερώσει  πως  εάν τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους, θα αποχωρήσει από την παράσταση.  Βγήκαν όλοι λοιπόν οι πρόθυμοι συνεργοί της δικτατορίας να τον κανιβαλίσουν. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Εάν είχαν ακολουθήσει το παράδειγμά του άλλοι 50 ηθοποιοί, αυτή τη στιγμή η φασιστική κυβέρνηση της νέας δικτατορίας θα είχε σοβαρότατο πρόβλημα. Απεδείχθη όμως ότι η Ελλάδα είχε πρόθυμους μυριάδες συνεργάτες για την υγειονομική χούντα».

«Φτάσαμε στο παρά 5, ο εχθρός έχει έρθει έξω από την πόρτα του σπιτιού μας και είμαστε έτοιμοι να τον βάλουμε μέσα. Όταν δεν υπάρχει αντίσταση στα ελάσσονα θα προχωρήσουν οι δικτάτορες και στα μείζονα. Τόσο απλό είναι. Όλοι κοιτάζουν να  κάνουν τη δουλίτσα τους, να βγάλουν το ψωμί τους και είναι θεμιτό, αλλά όταν έχεις μια τέτοια στυγνή δικτατορία, δεν μπορείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι. Πρέπει να αντιδράσεις όσο γίνεται πιο θαρραλέα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαθιώτης έκλεισε τη συζήτηση με μία φράση από τον Ρινόκερο του Ιονέσκο: «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος και μέχρι να έρθει το τέλος θα παραμείνω άνθρωπος” Δεν θα συνθηκολογήσω, δε θα γίνω σαν κι εσάς. Τους περιμένω αν θέλουν να έρθουν να με συλλάβουν, θα είναι ευτυχία μου να βρεθώ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Δεν θα υποχωρήσω, περιμένω να έρθουν κι άλλοι στη φυλακή μου».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΈνωση Εργαζομένων Καταναλωτών: Πέντε τρόποι προκειμένου να αποφύγετε πλασματικές προσφορές
Επόμενο άρθροΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Σύγκρουση αυτοκινήτου με σχολικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη