Κωνσταντίνος Κοκολάκης: «Παίρνουμε αεροπλάνα που δεν πετάνε με ανέμους και προσλαμβάνουμε βατραχανθρώπους για τις δασικές πυρκαγιές»

Στις ελλείψεις και την κακή οργάνωση σε ότι αφορά τη δασοπυρόσβεση στη χώρα μας αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM και στον Κώστα Τουτσίδη ο πρώην διευθυντής πολτικής προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Κοκολάκης.

«Παίρνουμε αεροπλάνα τα οποία δεν πετάνε όταν έχουμε ανέμους, προσλαμβάνουμε ανθρώπους, βατραχανθρώπους για τις δασικές πυρκαγιές, συνεχίζουμε η κατανομή των πιστώσεων να γίνεται με λάθος τρόπο, άρα ποιο ήταν αυτό που διορθώσαμε; Τίποτα» είπε μεταξύ άλλων.

«Αυτός ο μηχανισμός που είπα, για περιπολία, εναέρια περιπολία, όταν έχεις υψηλή επικινδυνότητα, πολύ υψηλή, στο 4 ήταν, άρα περιμένεις ότι μπορούν να εκδηλωθούν πυρκαγιές. Ένας τέτοιος μηχανισμός ακυρώνεται γιατί δεν πετάνε με τέτοια ένταση ανέμων» τόνισε επίσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Λαυρέντζος: «Τα στοιχεία της απογραφής κρύβουν την πραγματική εικόνα του δημογραφικού που είναι χειρότερη»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 24χρονη κατηγορεί 28χρονο Αλγερινό για βιασμό