Κωνσταντίνος Ιατρίδης «Πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα μας γιατί αυτό κύμα που θα έρθει θα είναι καταστροφικό για τη χώρα»

Κλείσιμο των συνόρων μας, για να μην περάσουν στην Ελλάδα χιλιάδες παράνομοι μετανάστες που αναμένεται να φτάσουν από το Αφγανιστάν στην ελληνοτουρκική μεθόριο, πρότεινε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον Κώστα Τουτσίδη ο Πτέραρχος ε.α Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

«Έχουμε υψώσει ποτέ το ανασTημά μας; Έχουμε καταγγείλει ποτέ την Τουρκία στην Ε.Ε. και τον Ο.Η.Ε για εγκλήματα πολέμου; Γιατί δεν το κάναμε; Έπρεπε να υπάρχει στρατηγική και σχέδιο. Θα πρέπει έστω και τώρα να υψώσουμε τη φωνή μας και ν αλλάξουμε τακτική στη διπλωματία. Να ζητήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ασκήσεις πιέσεις και να επιβάλλει στην Τουρκία να συμμορφωθεί» τόνισε επίσης.

Ο κ. Ιατρίδης αναφέρθηκε παράλληλα και στο θέμα των πυρκαγιών στην Ελλάδα λέγοντας:

«Απέδειξαν όλες αυτές οι πυρκαγιές διαχειριστική ανεπάρκεια, λάθη στο συντονισμό, αδράνεια στην πρόληψη. Έλλειψη ενός επιχειρησιακού σχεδιασμού. Εκεί θα έπρεπε να έχουμε δώσει βάση». 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη με τον κ. Ιατρίδη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Αν δεν υπάρξει ελληνική πατριωτική κυβέρνηση δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα – Είναι ή ανίκανοι ή εγκληματίες»
Επόμενο άρθροΣτην πυρόπληκτη Γορτυνία θα μεταβεί η Φ. Γεννηματά