Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: “Ορισμός των “fake news” οι δηλώσεις Πλεύρη περί τροποποιημένων εμβολίων” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 

Ορισμό των “fake news” χαρακτήρισε τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Yγείας ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

“Τα εμβόλια τα οποία χρησιμοποιούνται σήμερα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια εμβόλια, τα οποία κατασκευάστηκαν τον Απρίλιο ή Μάιο του 2020. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαδικασία αίτησης αδειοδότησης νέου εμβολίου τροποποιημένου” σχολίασε ο κ. Φαρσαλινός όσον αφορά τη δήλωση Πλεύρη ότι τα εμβόλια που έρχονται στη χώρα μας είναι αναπροσαρμοσμένα από τις εταιρίες στις διάφορες μεταλλάξεις.

“Αυτά είναι φαντασιώσεις. O κος Πλεύρης παραπληροφορεί και δεν ξέρω εάν το κάνει συνειδητά. Ο άνθρωπος, είναι σα να μη ξέρει τι του γίνεται, κυριολεκτικά. Άλλαξε ο Μανoλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αλλά πάλι ο Μανολιος είναι. Και η δοσολογία και το περιεχόμενο και ο τυπος του γενετικού υλικού είναι ακριβώς ο ίδιος με τον Απρίλιο του 2020. Όποια δόση και να πας να κάνεις, το εμβόλιο είναι ακριβώς το ίδιο. Πρόκειται για όργιο παραπληροφόρησης από τον υπουργό προς τους πολίτες” επανέλαβε ο κος Φαρσαλινός.

“Όταν μας έλεγαν για 90% ή 100% προστασία των εμβολίων και εμεις ρωτούσαμε για πόσο χρόνο, μας έβριζαν επειδή ρωτούσαμε. Και ρωτούσαμε γιατί, για να πετύχει η περιβόητη “ανοσία της αγέλης” υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μία από αυτές και βασικότατη, είναι να έχουν μακροχρόνια προστασία από τη μόλυνση και τη μετάδοση”, σημείωσε.

“Το κόστος σε θανάτους και σε καταστροφή της υγείας του πληθυσμού, από τα μέτρα θα είναι υψηλότερο σε βάθος χρόνου, από αυτό που προκάλεσε ο ίδιος ο ιός. Είναι δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚων/νος Βαθιώτης: “Αυτός που δεν αποχωρίζεται τη μάσκα, βρίσκεται σε θέση πειραματόζωου που έχει εκγυμναστεί στην απεμπόληση της ελευθερίας του”