Κων. Βαθιώτης:” Στην υγειονομική δικτατορία,παίζουν μόνοι τους μπάλα – δυστυχώς οι υγειονομικοί δε θα επιστρέψουν ποτε στα νοσοκομεία”

“Οι προπαγανδιστές απαξιώνουν τους πολίτες που τολμούν να διαφωνούν” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Αυτή η ιστορία με τους ψεκασμένους , πρέπει επιτέλους να τελειώσει” σχολίασε ο κος Βαθιώτης, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, περί ψεκασμενων και ανεμβολίαστων, ρωσόφιλων.

“Η κα Μπακογιάννη επιμένει να απαξιώνει ένα τμήμα του ελληνικού λαού ο οποίος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η απαξιωτική ετικέτα “ψεκασμενος” δεν είναι ελληνικό προνόμιο. Αυτό χρησιμοποιείται και από τις λοιπές χώρες της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας”.

“Δυστυχώς, η επιστήμη συντάχθηκε με το αφήγημα της υγειονομικής δικτατορίας.Ο κοσμος βρίσκεται σε κατάσταση μαζικης υστεριας. Το ότι περπατούν μόνοι φορώντας μάσκα, ή το οτι οδηγουν με κλειστά παράθυρα, δείχνει ότι οι άνθρωποι βρίσκονται σε παραληρημα”.

“Τα μεγάλα κόμματα προσποιητά εμφανίζονται να έχουν πολυφωνία. Δεν υπάρχει, στην ουσία υπάρχει μονοφωνία. Και όταν μετά τις εκλογές θα πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση, από την προσποιητή πολυφωνια, θα πάμε στη θεσμοποιημένη μονοφωνία. Και τότε, θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.”

“Κάνουν ότι γουστάρουν, παίζουν μόνοι τους μπάλα, δεν υπάρχει αντίπαλος. Ο ελληνικός λαός είναι τελειωμένος.Νιώθω βαθιά θλίψη για τον κόσμο που δεν αντιδρα”.

Την Κυριακή 8/5 στις 18.00 ο κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται στο Σύνταγμα

“Θα προσπαθήσω να τους αναλύσω για ποιους λόγους φτάσαμε εδω που φτασαμε και για ποιο λόγο εκτιμώ, ότι δυστυχώς οι υγειονομικοί δε θα επιστρέψουν ποτε στα νοσοκομεία”.

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-050522/

Προηγούμενο άρθροΓρεβενά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο 28χρονο
Επόμενο άρθροΔεύτερος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Βελόπουλου η Κοζάνη – Η Ελληνική λύση δίπλα στους Έλληνες