Κων/νος Φαρσαλινός στον Focus FM 103.6: “Δεν αναρωτιέται κανένας, αφού το εμβόλιο είναι τόσο αποτελεσματικό, γιατί κάνουμε 4η δόση; Είναι το χειρότερο εμβόλιο στην ιστορία, που έλαβε έγκριση για μαζική χρήση” – ΗΧΗΤΙΚΟ

“Μετα από δυόμιση χρόνια καταντάει και γραφικό. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια μέτρα θέλει, συμπεριλαμβανομένου και του να κλειδωθεί στο σπίτι του και να μην ξαναβγεί έξω” τόνισε ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

“Δεν μπορεί όμως πλέον να επιβάλλονται μέτρα που δεν έχουν απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν αυτο-εξευτελιστεί με αυτά τα οποία έχουν υποστηρίξει σε σχέση με το πόσο μέσα έπεσαν στις εκτιμήσεις τους, ή με συνειδητά ψεύδη, νομίζω δεν θα έπρεπε να μιλούν, θα έπρεπε να καταλάβουν οτι οι ίδιοι εκθέτουν τον εαυτό τους. Θα έπρεπε να ντρέπονται”, σημείωσε.

Αναφορικά με την ύπαρξη στοιχείων για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στα παιδιά, ο κος Φαρσαλινός ανέφερε ότι το όφελος είναι απειροελάχιστο και αφορά κυρίως παιδιά με συννοσηρότητες.

“Τα υγιή παιδιά είναι η ηλικιακή ομάδα με τον χαμηλότερο κίνδυνο. Συνάδελφοι σας που λένε οτι θα κάνουν την τέταρτη δόση για να προστατεύσουν τα παιδιά τους, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει εδώ και δυόμισι χρόνια. Και δεν αναρωτιέται κανένας, αφού το εμβόλιο είναι τόσο αποτελεσματικό, γιατί κάνουμε 4η δόση; Είναι το χειρότερο εμβόλιο στην ιστορία, που έλαβε έγκριση για μαζική χρήση”, ανέφερε.

“Η Covid-19 άνοιξε την πόρτα για να συμβούν τα πάντα. Το mRNA είναι πολύ εύκολο και να φτιαχτει και να τροποποιηθεί και να παραχθεί. Είναι εύκολο και πολύ φθηνό και γρήγορο.Το να επιταχύνεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα όταν έχεις μία έκτακτη ανάγκη, είναι θεμιτό. Το να κάνεις κανονικότητα τέτοιου είδους επιτάχυνση δεν είναι”, πρόσθεσε.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Εκτός τόπου και χρόνου η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον “χάρτη Μπαχτσελί”
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ – Focus FM 103.6: Ο Γιώργος Σπετσιώτης στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα