Κολωνός: Στην ανακρίτρια ξανά η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης – Τα αιτήματα που υπέβαλλε

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε ξανά σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία φέρεται να έχει πέσει βιασμού και μαστροπείας με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο Ηλία Μίχο.


Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο για μαστροπεία σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, κλήθηκε να δώσει σήμερα συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια που έρευνα την υπόθεση.

Επί πέντε περίπου ώρες δέχτηκε σειρά ερωτήσεων, μετά τα νέα στοιχεία που σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν από την κλήτευση και νέων κατηγορουμένων τους οποίους αναγνώρισε ως κακοποιητές της η ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας υπέβαλλε αιτήματα στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει εξετάσει τη 12χρονη, ώστε να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά ως προς το σκέλος εκείνο που η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση. Ακόμη η υπεράσπιση ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει για κατάθεση για τον ίδιο λόγο και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί τώρα την ανήλικη.

Κατά την σημερινή παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο, η 37χρονη αρνήθηκε εκ νέου κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση και την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής”.

Προηγούμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Άλμα 30,2% στις εξαγωγές τον Ιανουάριο
Επόμενο άρθροΟ Σπίρτζης αποποιείται των ευθυνών: Δεν φταίμε όλοι, δεν αισθάνομαι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα Τέμπη