Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της ΓΑΔΘ, στο πλαίσιο των εορτών

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων και στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Συγκεκριμένα, το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο με ενθουσιασμό στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών.

Σε μια συμβολική κίνηση την Δευτέρα 20-12-2021, ο Β’ Βοηθός Γ.Α.Δ.Θ. Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Σπανούδης, ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστρατήγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», στο Χαμόγελο του παιδιού και στον Φάρο του κόσμου, όπου αντάλλαξαν ευχές με τις Διοικήσεις και το προσωπικό των Ιδρυμάτων.

Την Κυριακή 19-12-2021, στο Θέατρο Κολοσσαίον, παρουσιάστηκε με επιτυχία, για τα παιδιά του προσωπικού όλων των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., η θεατρική παράσταση με τίτλο «Μάγια η μέλισσα», ένα διαδραστικό έργο για την πραγματική φιλία και τη δύναμη της συνεργασίας. Στην εκδήλωση παρέστη ο Βοηθός Γ.Α.Δ.Θ. Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Λαμπρόπουλος ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο οποίος απηύθυνε ευχές στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδευαν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά.

Επισημαίνεται ότι για την πραγματοποίηση όλων των ανωτέρω εκδηλώσεων, τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προληπτικά μέτρα που έχουν θεσπιστεί από την Πολιτεία, για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η έως τώρα οποιαδήποτε αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΠροβλήματα υδροδότησης αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης