ΚΚΕ: Άμεση διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος στα Γρεβενά

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους, μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών στην Ιτέα Γρεβενών.

«Είναι αυτονόητη η απαίτηση για την άμεση διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης και των πιθανών ελλείψεων στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας, όπως και για την απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν. Παράλληλα, επείγει να υπάρξει άμεση παρέμβαση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να ελεγχθεί το ενδεχόμενο για επιπτώσεις στην περιοχή από την έκρηξη, αλλά και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ολόπλευρη στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Να επανεξεταστεί, επίσης, το πλαίσιο για την ασφαλή λειτουργία ομοειδών επιχειρήσεων» τονίζει ανακοίνωση του κόμματος.

Αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης, επισήμανε τα παραπάνω και εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος στους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Ανακοίνωση Τύπου για τους υγειονομικούς απεργούς πείνας και την κυβερνητική αναλγησία
Επόμενο άρθροΚώστας Φαρσαλινός “Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος παρά μόνο η εγκληματική πολιτική (…) για το ότι μένουν οι υγειονομικοι σπίτι τους” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM