Κίνδυνο δημιουργίας ισλαμικού χωριού στην περιοχή καταγγέλλει η “Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας”

Την αντίδραση των μελών της “Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας” προκαλεί η συνεχώς αυξανόμενη – όπως καταγγέλουν – άφιξη παράνομων μεταναστών στο κάμπ που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή τους και ο κίνδυνος δημιουργίας “ισλαμικού χωριού”.

Με ανακοίνωση της η “Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας” τονίζει ότι αίρει την εμπιστοσύνη στο δήμαρχο της περιοχής για μια σειρά από λόγους που σχετίζονται με το κάμπ και προαναγγέλλει έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες που προκύπτουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, μετά από όλα αυτά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο θέμα των παράνομων μεταναστών που εγκαθίστανται στον δήμο μας, και στην πλειοψηφία τους ( για την ώρα ) στο αεροδρόμιο της Νέα Καβάλας προχωρά στα παρακάτω.
Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στον δήμαρχο Παιονίας και στους δημοτικούς συμβούλους.
Την αίρουμε διότι δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά που δεσμεύτηκε σε εμάς και στον κόσμο της Παιονίας ότι θα πράξει για να εμποδίσει την κατασκευή καινούργιου ισλαμικού χωριού στην Νέα Καβάλα.
Την αίρουμε γιατί ακούγεται στα αυτιά μας τόσο δυνατά η βοή της σιωπής τους.
Την αίρουμε γιατί είναι τόσο έντονη η κίνηση της απραξίας τους στο βλέμμα μας.
Βλέπουμε καθημερινά να γιγαντώνεται το καμπ, καθημερινά έρχονται και αλλά κοντέινερ. Γίνονται έργα για την υδροδότηση τους και την αποχέτευση τους. Έργα εκατομμυρίων, και μας λένε ότι το καμπ θα είναι το πολύ για τρία χρόνια. Ούτε ο Μινχάουζεν δεν θα τα έγραφε αυτά. Την αίρουμε γιατί όλα τα παραπάνω αρχίζουν να μας δημιουργούν την ανησυχία ότι κάτι δεν είναι όπως θέλουν να μας το παρουσιάζουν.
Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως αν είναι αρωγός των προσπαθειών μας, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να επανεκλέγεται για όσες φορες το επιθυμούσε. Αλλά, είχαμε πει πως αν διαπιστώσουμε κάτι άλλο από τα λεγόμενα τους και τις υποσχέσεις τους, θα μας βρουν απέναντι τους.
Μπορούμε αν το θελήσουν να πούμε και όλα αυτά που συζητήσαμε, ζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Εμείς βλέπετε ότι είπαμε με υπουργούς και περιφερειάρχες το κάναμε μπροστά στις κάμερες.
Ξεκινάμε να ελέγχουμε τα πάντα πλέον αναδρομικά και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν εκτός από ηθικές, και ποινικές ευθύνες, τότε θα προχωρήσουμε στην ποινική δίωξη τους ακόμη και αν πρόκειται για τον ίδιο μας τον Πατέρα.
Το μέλλον των παιδιών μας, του τόπου μας και της πατρίδας μας, είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε συγγένεια ή φιλία.
Ξεκινήσαμε με την διοίκηση του Δήμου γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως αν το ήθελαν πραγματικά και ενωνόνταν μαζί μας, θα το είχαμε αποτρέψει το έργο αυτό.

Περιμένουμε κάποια στοιχεία για τους διοικούντες της περιφέρειας και τότε θα πάρουμε θέση και για αυτούς.
Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.

Υ.Γ όλα είναι ρευστά, και κάθε κίνηση σας μπορεί να αλλάξει τις κινήσεις τις δικές μας. Στο χέρι σας είναι το πως θα κινηθούμε.
Μακάρι αύριο να βγούμε δημόσια να ζητήσουμε συγνώμη και να σας αποθεώσουμε. Γιατί εμείς αν χρειαστεί θα το κάνουμε χωρίς δισταγμό, όπως και όλα τα υπόλοιπα όμως.
Ελπίζουμε να καταλάβετε πως ο χρόνος δεν τελειώνει, αλλά τελείωσε!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ».

Όπως είπε μάλιστα στον Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο κάτοικος της περιοχής Μιχάλης Τσερνικούδης η δομή εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς, παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις που τους διαβεβαίωναν για το αντίθετο!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα των εγκαταστάσεων του συγκεκριμένου κάμπ:

Προηγούμενο άρθροΚλειστά αύριο Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία σε περιοχές του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη
Επόμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης