ΚΙΝΑΛ: Η κ. Ζαχάροβα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας

«Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή το σχόλιο της επίσημης εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

«Η Ελλάδα καταδικάζει τη βάρβαρη και παράνομη εισβολή στην Ουκρανία και στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια», προσθέτει το ΚΙΝΑΛ.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ – Κ. Βελόπουλος: Απίστευτα προκλητική η δήλωση της Ζαχάρωβα – Δεν θα ξεχάσουν τη στάση μας, τα λάθη θα τα βρούμε μπροστά μας
Επόμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: Οι 4 όροι της Ρωσίας για να σταματήσει την εισβολή