ΚΙΝΑΛ: Αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής η διαφάνεια – Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς

«Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του εξηγώντας τη θετική στάση του στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των καταγγελιών για “στημένες” δημοσκοπήσεις και τις επιχορηγήσεις στα ΜΜΕ, τη λεγόμενη λίστα Πέτσα.

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι διαχρονικά για την παράταξή μας σε θέματα διαφάνειας στο δημόσιο βίο δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν διλήμματα ενώ είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη αυτή η θέση.

«Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές -στο πλαίσιο των ίδιων αρχών- ότι θα στηρίξουμε και κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής και σημειώνει ότι «η στάση μας θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».

Προηγούμενο άρθροΕπαφές Γιουβέντους με Φαν ντε Μπεεκ για ενωση ξανα με Ντε Λιχτ
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Θα εξαντλήσουμε το νομικό οπλοστάσιο που διαθέτουμε, προκειμένου κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και εξαπάτησης των Ελλήνων, να έρθει στο φως και να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη