Κεραυνοί Βελόπουλου στον Focus FM 103.6 για τους πέντε Έλληνες νεκρούς στη Λιβύη, Κασσελάκη και Μητσοτάκη – ΔΕΘ

«Τι δουλειά έχει η Ελλάδα εκεί, την ώρα που αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Ποιος έδωσε εντολή να πάνε; Στείλαμε στη σφαγή ελληνόπουλα» ανέφερε μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, για τον θάνατο των πέντε ελλήνων στη Λιβύη, που χαρακτήρισε δολοφονία.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Σε ένα υποτονικό κλίμα, άνευ χειροκροτημάτων, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αυτή την θλιβερή του εμφάνιση» είπε σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

«Ο Πρωθυπουργός δεν θέλει να υπάρχει ρευστό, μας μίλησε για κατάργηση μετρητών… πάντα πρώτος ο Μητσοτάκης. Στα lockdown , στις ταυτότητες… μιλάμε για την ελευθερία μας. Οδεύουμε σε μια δουλική κοινωνία, σε “Οργουελικές καταστάσεις”» τόνισε, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι για πρώτη φορά θα υπάρξει υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών και επιχειρήσεων.

«Την ζημιά στη Θεσσαλία ποια ασφαλιστική θα μπορούσε να την πληρώσει»; αναρωτήθηκε, προτρέποντας τους ακροατές του Focus FM 103.6 να αναζητήσουν ποιοι από το πολιτικό προσωπικό της χώρας και το περιβάλλον τους εμπλέκονται με ασφαλιστικές εταιρείες.

«Κανένας δημοσιογράφος δε ρώτησε για CVC -Παιδεία -Λαθρομετανάστευση – ΑΟΖ -υφαλοκρηπίδα -Εξόρυξη Υδρογονανθράκων –λιγνίτες και δημογραφικό» σημείωσε ενώ αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά Κσσελλάκη στις εσωκομματικές εκλογές σχολίασε:

«Είναι αριστερός;. Τι ακριβώς πρεσβεύει ο Κασσελάκης, ένα τίποτα»
«Δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα, είναι εντολοδόχος και ο Κασσελάκης και ο Μητσοτάκης».

Όπως επεσήμανε δεν θα υπήρχε Κασσελάκης αν δεν τον ήθελαν οι ΗΠΑ.

«Δεν είμαστε οι πόρνες των Αμερικανών» είπε όλο νόημα.

 

Προηγούμενο άρθροΤρεις συλλήψεις χθες στην Τούμπα πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν Τούρκοι για κατασκοπεία στον Πόρο – Οδηγούνται στην ΕΥΠ για ανάκριση