Καβαλιώτης: “Ποια η σχέση της νέας μορφής ηπατίτιδας με τα εμβόλια; Μήπως ο αδενοιός των εμβολίων Astrazeneca και J&J μεταδίδεται; Μήπως η ακίδα που έχουν τα mRNA εμβόλια προκαλεί νόσο;” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 

Τους προβληματισμούς του αναφορικά με τη νέα μορφή ηπατίτιδας έθεσε ο λοιμωξιολόγος παιδίατρος, Ιωάννης Καβαλιώτης μιλώντας στον FOCUS FM και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη.

“Δημιουργούνται ερωτήματα όπως το από που είναι αυτή η ηπατίτιδα και πώς αιτιολογείται. Η ηπατίτιδα που γνωρίζουμε είναι μια απλή και συνήθως ήπια νόσος. Ξαφνικά παρατηρούμε μία έξαρση κυρίως ενδιαφέροντος. Βέβαια τα νούμερα που δίνουν είναι υψηλά, αλλά σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι από τον Οκτώβριο του 2021 .Και τώρα το θυμήθηκαν”, ανέφερε.

“Όλοι αυτοί που μιλούν στις τηλεοράσεις , σπεύδουν να πουν ότι δεν οφειλεται σ΄αυτό ή εκείνο, χωρίς κανείς να συνδέσει εξαρχής την ηπατίτιδα με το εμβόλιο ή τον κορονοϊό. Εγώ έθεσα κάποια ερωτήματα, δεν προσπαθώ να δώσω λύση στο θέμα. Λένε ότι μπορεί, να οφείλεται στον εγκλεισμό των παιδιών, ότι έγιναν ευαίσθητα στις λοιμώξεις. Σε ποιες λοιμώξεις, μόνο η ηπατίτιδα είναι λοίμωξη;”, αναρωτήθηκε.

Ο κος Καβαλιώτης επεσήμανε ότι “αυτή η νέα μορφή της ηπατίτιδας ξεκίνησε από 2 χώρες στις οποίες χρησμοποιήθηκε εμβόλιο που έχει αδενοιό”.

“Αυτά τα περιστατικά εμφανίστηκαν κυρίως στην Αγγλία. Υπάρχει σχέση; Σίγουρα τα παιδιά δεν έκαναν εμβόλιο, αλλα μήπως μπορεί να μεταδοθεί ο αδενοιός; Γιατί αυτά τα εμβόλια αποσύρθηκαν διακριτικά; Μήπως και η ακίδα που έχουν τα mRNA εμβόλια προκαλουν νόσο; Και ποιος μας λέει ότι αυτές οι συχνές λοιμώξεις των τριπλο-εμβολιασμένων, προκαλούνται επειδή προσλαμβάνουν έναν ιό από τον διπλανό τους, ή επειδή η ίδια η ακίδα προκαλεί τη νόσο; Δεν το ξέρουμε αυτό”, ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: Δεν είμαι ούτε με τις ΗΠΑ, ούτε με τη Ρωσία – Είμαι με την Ελλάδα – Ξεκάθαρος ο Κ. Βελόπουλος στον Alpha 98.9
Επόμενο άρθροΘεόδωρος Λιόλιος: “Ο στρατιώτης του μέλλοντος θα είναι ρομπότ” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM