Σοβαρό περιστατικό χθες το απόγευμα στην Καβάλα, στο οποίο εμπλέκεται ένας 35χρονος Βούλγαρος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αντικατέστησε την ελληνική σημαία στο λιμάνι της Καβάλας, με τη σημαία της Βουλγαρίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος υπέστειλε την ελληνική σημαία που ήταν τοποθετημένη στον νότιο βραχίονα του λιμανιού της Καβάλας και στη συνέχεια, προχώρησε στην ανύψωση της βουλγαρικής σημαίας στη θέση της.

Αδιαφορώντας για τις υποδείξεις των αρμόδιων λιμενικών στελεχών, ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή, γρήγορα όμως συνελήφθη, παρά την αντίσταση που προέβαλε, ενώ εξύβρισε τα στελέχη του Λιμενικού. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύλληψη του φώναζε “Εδώ είναι Βουλγαρία”.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι μέλος μιας εξτρεμιστικής οργάνωσης, η οποία θεωρεί ότι η Καβάλα και οι γύρω περιοχές δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά στη Βουλγαρία.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Προηγούμενο άρθροΚ.Βελόπουλος:«Αυτό δεν είναι κράτος, είναι Κόζα Νόστρα, είναι μαφία, είναι οικογενειακή επιχείρηση. Έτσι λειτουργεί η νέα Δημοκρατία του κυρίου Μητσοτάκη»
Επόμενο άρθροΠολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Κυριακή για 6 περιφέρειες