Καβάλα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος που σκότωσε τον πρώην εργοδότη του του

Προθεσμία έως αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο πρώην εργοδότη του στην Καβάλα.

Ο 25χρονος δολοφόνος του 52χρονου από τη Χρυσούπολη της Καβάλας, έστησε ενέδρα και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ έξω από το εργοστάσιο που δούλευε. Ο δράστης οδηγήθηκε λίγο μετά της 11:00 σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας. Εκεί αφού μπήκε στο γραφείο του ανακριτική που έχει αναλάβει την υπόθεση αιτήθηκε προθεσμίας την οποία και έλαβε. Έτσι θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο το πρωί στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.
«Δεν σημάδεψε αλλά ήταν ένας πυροβολισμός από απόσταση που έγινε για εκφοβισμό του θύματος» είπε ο συνήγορος του 25χρονου στις δηλώσεις του. Παράλληλα, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, ο 25χρονος δράστης «δεν γνώριζε όχι από κυνήγι, αλλά δεν γνώριζε καν να κρατάει όπλο», ενώ επιμένει στον ισχυρισμό για bullying που είχε δεχθεί από το θύμα.
Αναφορικά με τα θέματα που φημολογούνταν πως είχαν προκύψει στο εργασιακό τους περιβάλλον, καθώς είχε ακουστεί ότι το θύμα ευθυνόταν για την απόλυσή του από το εργοστάσιο, ο δικηγόρος δεν τις επιβεβαίωσε, όμως μίλησε για προστριβές που είχε ο 52χρονος με τον αδελφό του δράστη με τον οποίο γνωρίζονταν από το κυνήγι.

Προηγούμενο άρθροΙράν: Περισσότεροι από 1.200 έχουν συλληφθεί στις διαδηλώσεις για την Μαχσά Αμινί
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Επέστρεψε στις φυλακές 39χρονος συνεργός του Παναγιώτη Βλαστού