Μ.Κατρίνης: Όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή ανέφερε ότι όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερο θα είναι για την χώρα.

«Η κυβέρνηση έχει κατεβάσει ταχύτητα και οι υπουργοί βρίσκονται σε προεκλογική δραστηριότητα. Όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο για το λαό και τη χώρα. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή» τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθως σημείωσε πως «εδώ και καιρό η χώρα έχει μπει σε προεκλογική περίοδο. Οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία δεν έχουν πλέον αξιοπιστία και δυναμική. Οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά κι αμείλικτα προβλήματα, περιμένουν να ακούσουν απαντήσεις που αφορούν τη ζωή τους».

Μιλώντας για τις αυξήσεις του ρεύματος σημείωσε πως «οι τιμές της ενέργειας τον Ιούνιο αυξήθηκαν πάνω από 60% και η κυβέρνηση προσπαθεί συνεχώς να μας πείσει ότι η ενσωμάτωση της ρήτρας αναπροσαρμογές στις τιμές της ενέργειας θα μειώσει τους τελικούς λογαριασμούς ρεύματος. Σε λίγο διάστημα θα δούμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι. Εμείς δηλώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Το χειρότερο είναι ότι την ώρα που τα νοικοκυριά, η παραγωγή, οι επιχειρήσεις, η βιομηχανία υφίστανται τις διαρκείς αυξήσεις, η ηλεκτροπαραγωγοί παραμένουν αλώβητοι. Για ένα πράγμα έχει πείσει μέχρι σήμερα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας: ότι η ίδια κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει την φορολόγηση υπερκερδών και παραγωγών ενέργειας.

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας σε Μητσοτάκη: Είστε παράγοντας κοινωνικής αστάθειας για τη χώρα – Ζητάμε εκλογές εδώ και έξι μήνες
Επόμενο άρθροΡέμα Yφανέτ – Από ζούγκλα σε… όαση δροσιάς