Καθυστερήσεις στα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια Αθηνών – Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των πυρκαγιών που υπήρχαν στη βόρεια Αττική.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της ανέφερει ότι:

«Καθυστερήσεις ύστερα από τη φωτιά παρατηρούνται στα δρομολόγια των τρένων «εξαιτίας της κατάστασης της σιδηροδρομικής υποδομής, η οποία επλήγη σοβαρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και των συνεχόμενων τεχνικών εργασιών που εκτελούνται σε πολλά σημεία επί των γραμμών το τελευταίο διάστημα».

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών, παραμένουν σοβαρά προβλήματα στην υποδομή όπως, μη ηλεκτροδοτούμενα τμήματα του δικτύου, κλειδιά που δεν “γυρίζουν” εύκολα, κλειστοί σταθμοί, κ.α.

Επισημαίνεται πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ακολουθεί τις οδηγίες που της επιβάλει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε) όπως «την υποχρεωτική μονοδρόμηση (μονή γραμμή) κυκλοφορίας σε τμήματα του δικτύου, βραδυπορίες (χαμηλές ταχύτητες), καθώς και τις αλλαγές μηχανών έλξης (από diesel σε ηλεκτράμαξα και το αντίστροφο), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της».

 

Προηγούμενο άρθροΣοκ σε περιοχή των Σερρών! 22χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 20χρονο
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη, χωρίς όμως να αναλάβει τις ευθύνες του