«Καθημερινά νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους “ξαφνικά” – Όλοι αυτοί οι θάνατοι και ο εκβιαστικός εμβολιασμός είναι ή δεν είναι ζητήματα νομικής έρευνας;» HXHTIKO- ΒΟΜΒΑ// Γιώργος Ρωμανός -Focus FM

Για τους ανεξήγητους αιφνίδιους θανάτους στην χώρα μας, τα εμβόλια κατά της Covid-19 που χάνουν την ισχύ τους μέσα σε 3 μήνες και έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης και ΟΧΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ, σύμφωνα με μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ, το οποίο διευθύνει ο ίδιος ο Άντονι Φάουτσι, μίλησε στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο γνωστός Συγγραφέας – Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής και Γιατρός, Γιώργος Ρωμανός.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν αποτελεί νομικό θέμα στην Ελλάδα. Όταν επιβάλεις το εμβόλιο με τον βούρδουλα, με τον εκβιασμό ή θα κάνεις το εμβόλιο ή θα χάσεις τη δουλειά σου και δήθεν δεν θα αρρωστήσεις, δήθεν δεν θα μπεις στη ΜΕΘ, δήθεν δεν θα πεθάνεις και όλα αυτά ανατρέπονται… Είναι ζήτημα της Δικαιοσύνης ή δεν είναι;

Καθημερινά χάνουν νέοι τη ζωή τους… ξαφνικά. Όλοι αυτοί οι θάνατοι είναι ζητήματα νομικής έρευνας. Πως όμως να υπάρξει νομική έρευνα όταν όλη η ηγεσία του Νομικού κλάδου διορίζεται από έναν ολιγάρχη. Η ιατρική που έμαθα εγώ δεν μπορεί να επηρεάζεται από την πολιτική, ο γιατρός είναι γιατρός.
Έχουμε πρόβλημα Δημοκρατίας πίσω από τα εμβόλια”.

Ο κ. Ρωμανός αναρωτήθηκε πώς μπορεί να είναι επιλογή του πολίτη όταν τον αναγκάζουν προκειμένου να πηγαίνει στην εργασία του να πληρώνει από την τσέπη του δύο ράπιντ τεστ την εβδομάδα επειδή δεν εμβολιάστηκε, ή αν είναι υγειονομικός αναστέλλεται η εργασιακή του ιδιότητα με αποτέλεσμα εδώ και εννέα μήνες όποιος δε δέχτηκε να εμβολιαστεί να φυτοζωεί.

Παραθέτοντας έγγραφα ο κ. Ρωμανός είπε ότι:

“Στις 19 Ιουλίου 2022, βγήκε μια νέα κορυφαία μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), των ΗΠΑ, το οποίο διευθύνει ο Φάουτσι. Και τι λεει η μελέτη; ότι τα επίπεδα αντισωμάτων μειώνονται σημαντικά μέσα σε 3 μήνες.

Όλα τα εμβόλια είχαν κακή απόδοση.
Συγκεκριμένα γράφεται πως:
“τα επίπεδα αντισωμάτων μειώονται σημαντικά μέσα σε 3 μήνες, σύμφωνα με νέα δεδομένα κλινικών δοκιμών. Τα ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στο Cell Reports Medicine, προέρχονται από μια μελέτη που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), μέρος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας. Η δοκιμή διεξήχθη από την Κοινοπραξία Κλινικής Έρευνας Λοιμωδών Νοσημάτων του NIAID .
Ως μέρος μιας κλινικής δοκιμής “μίξη και αντιστοίχιση”, οι ερευνητές χορήγησαν αναμνηστικά εμβόλια για τον COVID-19 σε ενήλικες στις Ηνωμένες Πολιτείες που είχαν λάβει προηγουμένως μια κύρια σειρά εμβολιασμών για τον COVID-19 υπό την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης.”
Βλέπε εδώ την ανακοίνωση της μελέτη του NIAID των ΗΠΑ στο site του NIAID, στο πρωτότυπο:
Βλέπε και εδώ:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η μελέτη αποδεικνύει ότι τα εμβόλια έχουν φθίνουσα ισχύ για 3 μήνες. Και το φθίνουσα σημαίνει, π.χ., πως στον 1 1/2 μήνα (ΕΝΑΜΙΣΗ!…) θα είναι πολύ μικρότερη από την ημέρα του εμβολιασμού. Στην εικόνα φαίνεται καθαρά ότι τα εμβ@λια έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, και όχι ΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΕΛΙΚΗ, όπως ψευδέστατα διέδιδαν κάποιοι που είτε είχαν χρηματικό συμφέρον είτε παγιδεύτηκαν στην επιπόλαιη πρώτη γνώμη τους και μετά, από άρρωστο εγωισμό, δεν ομολογούσαν την πλάνη τους ως προς το πόσο τελικά διαρκούν αυτά τα “εμβόλια” και εάν είναι ή όχι αποτελεσματικά.
Υπάρχει νομική διάσταση του τεραστίου αυτού ζητήματος στην Ελλάδα;
Ακούστε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: 47χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Oι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι- Να μην δώσουμε στους Γερμανούς ούτε 1% από το φυσικό αέριό μας» – ΗΧΗΤΙΚΟ //Focus FM