Κατερίνη: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον Τρίλοφο & στη Νεοκαισάρεια.

Καθημερινή είναι η μέριμνα της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας, σε κάθε Δημοτική & Τοπική Κοινότητα, σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία της Αντιδημαρχίας, με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Τριλόφου Δημήτριο Ελευθεριάδη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ιωάννης Τεκτονίδης αντίστοιχα υλοποίησαν σειρά παρεμβάσεων αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στις συγκεκριμένες Τοπικές Κοινότητες αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβαση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στις γεωργικές – κτηνοτροφικές τους ασχολίες.

Τέλος, με μέριμνα του αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακίδη, στην Τ.Κ. Τριλόφου έγινε καθαρισμός από συνεργείο της υπηρεσίας Καθαριότητας πέριξ του Ιερού ναού Αγίου Γεωργίου.

Προηγούμενο άρθρο“Φορτωμένο” αγωνιστικά το πρόγραμμα του Άρη μέχρι αρχές Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΑνοίγει ο δρόμος για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στους οικισμούς της Ασσήρου, των Λαγυνών και του Καβαλλαρίου