Κατερίνη: Μητέρα μήνυσε δασκάλα γιατί χαστούκισε την κόρη της για ασήμαντη αφορμή

Δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης φέρεται να χαστούκισε δυνατά μαθήτρια της β τάξης όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι η εκπαιδευτικός, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, χαστούκισε την κόρη της. Για το περιστατικό η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε μήνυση εναντίον της δασκάλας, στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης. Στη μήνυση υποστηρίζεται ότι η εκπαιδευτικός χειροδίκησε την Τρίτη, 24 Μαΐου, σε βάρος της 8χρονης μαθήτριας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Νουλέζας, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζει ότι η δασκάλα χαστούκισε τη μαθήτρια μετά την άρνηση της τελευταίας να της δώσει ένα χαρτάκι που προηγουμένως της έδωσε μία συμμαθήτριά της. Όταν η μητέρα της μαθήτριας μετέβη στο σχολείο για να την παραλάβει μετά το τέλος των μαθημάτων, βρήκε το παιδί να κλαίει, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου, η δασκάλα ισχυρίζεται ότι η 8χρονη ψεύδεται.

Προηγούμενο άρθροΙράν: Σώθηκε τελευταία στιγμή νεογέννητο που το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων
Επόμενο άρθροΝέες εξελίξεις στη υπόθεση αρπαγής του 6χρονου στην Κηφισιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρίσκεται ήδη με τον πατέρα του στην Νορβηγία