Κατερίνη: Διέρρηξε μαγαζί οπτικών στο κέντρο της πόλης φορώντας μάσκα νεκροκεφαλή. Εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας

Έκπληκτος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με οπτικά στην Κατερίνη , όταν είδε από την κάμερα ασφαλείας τον διαρρήκτη που άνοιξε το μαγαζί του.
Στο βίντεο της κάμερας διακρίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορά μια μάσκα νεκροκεφαλή να σπάει με σφυρί τη τζαμαρία του καταστήματος, να αρπάζει περισσότερους από 20 σκελετούς γυαλιών, να τους βάζει σε ένα σάκο και να εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή στην Κατερίνη. Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, ο διαρρήκτης με τη νεκροκεφαλή κατευθύνεται στο μαγαζί που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Αθανασίου Βασιλειάδη.
κρατώντας ένα σάκο και ένα σφυρί. Με το σφυρί σπάει τη τζαμαρία του καταστήματος, αρπάζει τα 20 ζευγάρια γυαλιών και φεύγει περπατώντας προς την κεντρική πλατεία της πόλης.
Ωστόσο, μισή ώρα μετά επιστρέφει πάνω σε ένα ποδήλατο και χωρίς να φορά τη μάσκα. Όπως λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Χρήστος Παπανικολάου, αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του δράστη που ενδεχομένως να οδηγήσει στα ίχνη του.
Κατά την προσπάθειά του να σπάσει τη βιτρίνα και να διαφύγει γρήγορα ξέχασε να πάρει μαζί του το σφυρί. Επέστρεψε λοιπόν αργότερα έβαλε το κεφάλι μέσα στην τρύπα που είχε ανοίξει, κόπηκε και γέμισε με αίματα και αποτυπώματα τη τζαμαρία. Τα στοιχεία που άφησε πίσω του είναι αρκετά σύμφωνα με την αστυνομία για να βρεθεί.
Προς μεγάλη έκπληξη ιδιοκτήτη του καταστήματος και παρατηρώντας το υλικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας ανακάλυψε πως και το προηγούμενο βράδυ ο ίδιος, μυστηριώδης διαρρήκτης με τη μάσκα νεκροκεφαλή ήταν μπροστά από το κατάστημα.

Αυτή τη φορά, με ένα σπρέι και έναν αναπτήρα. Άναψε τον αναπτήρα, έβαλε φωτιά στο σπρέι και προσπαθούσε να μαυρίσει τη τζαμαρία του μαγαζιού.

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 23.500 οι βεβαιωμένες τροχονομικές παραβάσεις στις μετακινήσεις της Πρωτομαγιάς
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ελληνικής λύσης για την κατάρρευση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη ελευθερίας του τύπου