Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον ρ/σ Focus ο καρδιολόγος, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος έκανε λόγο για «πανδημία εμβολιασμένων».


«Αναλυτικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ  για την εμβολιαστική κατάσταση των θανόντων από covid ή με covid, όπως θέλετε να το πούμε, δεν είχαμε μέχρι πρότινος. Μέχρι πριν από περίπου έναν μήνα, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε μια δική του μελέτη την οποία, όπως ανακοίνωσε , τη βάσισε σε στοιχεία που πήρε από τον ΕΟΔΥ. Τα νούμερα αυτά όμως δεν ήταν προσβάσιμα σε άλλον, ούτε και ο κ.Τσιόδρας τα ανακοίνωσε λεπτομερώς. Ανακοίνωσε μόνο τα πορίσματα της μελέτης του, η οποία  έγινε με σκοπό να αποδείξει  ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί  μας βοήθησαν και αποφύγαμε κάποιες χιλιάδες θανάτους παραπάνω. Κρατάμε λοιπόν κάποια νούμερα που έδωσε μεταξύ άλλων, αφήνοντας τα συμπεράσματα . Μας ανακοίνωσε λοιπόν ότι μέχρι τη δημοσίευση της μελέτης του, στις 11/10 είχε διαπιστώσει ότι είχαν πεθάνει 702 πλήρως εμβολιασμένοι.  Ξέρετε, από αυτούς που δεν πεθαίνουν με τίποτα. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι οι  μερικώς εμβολιασμένοι (σ.σ. με μία δόση) ήταν λίγο παραπάνω από 600 άτομα. Άρα λοιπόν, πλήρως και μερικώς εμβολιασμένοι, έως τότε ήταν 1.308. Οι ανεμβολίαστοι που έχασαν τη ζωή τους, από την αρχή του έτους μέχρι πρότινος, ήταν 8.500. Αυτό είναι το ένα στοιχείο» σημείωσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι «πριν από 15 ημέρες, η εφημερίδα Huffington Post ανακοίνωσε μία στατιστική με στοιχεία τα οποία πήρε, όπως είπε και αυτή από τον ΕΟΔΥ. Ούτε αυτά μπορεί κανείς να τα επαληθεύσει, δεν φαίνονται πουθενά στη σελίδα του οργανισμού. Πέρασαν όμως τόσες ημέρες και ο ΕΟΔΥ δε τα διέψευσε, έτσι τα θεωρούμε σωστά. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, από την αρχή του έτους , μέχρι τις 7/11 έχουν χάσει τη ζωή τους 1.673 πλήρως εμβολιασμένοι, 770 μερικώς εμβολιασμένοι. Από τους θανάτους που έχουμε επίσημα από τον ΕΟΔΥΥ, αν αφαιρέσεις τα νούμερα αυτά, προκύπτουν περίπου 9.000 και κάτι θάνατοι ανεμβολίαστων. Εάν λοιπόν πάρουμε τα στοιχεία που έδωσε ο κ.  Τσιόδρας προ μηνός και τα στοιχεία της Huffington Post πριν από 15 ημέρες και δούμε τις διαφορές, προκύπτει τι συνέβη στο μεσοδιάστημα των 27 ημερών».

«Αυτό που έχει συμβεί αυτές τις 27 ημέρες, φαίνεται ότι μέσα σε ούτε έναν μήνα, πέθαναν 972 πλήρως εμβολιασμένοι, 163 μερικώς εμβολιασμένοι και μόνο 440 ανεμβολίαστοι», πρόσθεσε ο κ. Αρβανίτης.

«Επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ επικαλούνται και οι δύο, δεν τα διαψεύδει ο οργανισμός. Προκύπτει ότι σε αυτόν τον, περίπου έναν μήνα, πεθαίνουν μόνο 440, από την επιδημία των ανεμβολίαστων και σχεδόν τριπλάσιοι εμβολιασμένοι. Αυτό είναι συγκλονιστικό για δύο λόγους. Καθημερινά ακούμε στην τηλεόραση ότι η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών σε ΜΕΘ, είναι ανεμβολίαστοι. Κάνουν λόγο για το 90%. Από τα στοιχεία όμως αυτά, προκύπτει ότι πέθαναν τριπλάσιοι εμβολιασμένοι. Τι συμβαίνει εδώ; Ή τα ΜΜΕ μας λένε αλήθεια, ή μας λένε ψέματα. Εάν μας λένε ψέματα πρέπει εισαγγελέας να κινηθεί εναντίον των fake news, που σύμφωνα με το νέο νόμο, σκορπούν τον τρόμο στον κόσμο, παραθέτοντας ψευδή στοιχεία. Εάν υποθέσουμε ότι λένε την αλήθεια, προκύπτει μια πραγματικότητα πολύ ζοφερή για τους εμβολιασμένους. Πέρα από το ότι πεθαίνουν σε σχεδόν τριπλάσιο ρυθμό από τους ανεμβολίαστους, μπαίνει και το ερώτημα, “Που ακριβώς πεθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι;”. Από τη στιγμή που μέσα στις ΜΕΘ αποτελούν το 10%; Που είναι όλοι οι άλλοι; Μήπως δεν τους βάζουν στις ΜΕΘ, μη τους χαλάσει η στατιστική; Μήπως πάνε σα το σκυλί στ΄ αμπέλι; Πεθαίνουν στους διαδρόμους; Σε ράντζα; Τους σκορπάνε σε άλλα τμήματα, για να μην μπουν στις ΜΕΘ; Που πεθαίνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ εμβολιασμένοι από τους ανεμβολίαστους;” Είπε.

«Η θνησιμότητα που προκύπτει για τις τρεις αυτές ομάδες τον τελευταίο περίπου μήνα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του κ. Αρβανίτη, οι οποίοι βασίζονται σε αριθμούς και ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία του ΕΟΔΥΥ,  είναι η εξής: στους μεν ανεμβολιαστους  σημειώθηκαν 11 θάνατοι ανά 100.000  (σ.σ. ανεμβολίαστων) 0, 011% δηλαδή. Στους εμβολιασμένους το ποσοστό είναι στο 16 θάνατοι ανά 100.000 και στους εμβολιασμένους με τη μία δόση, το νούμερο ανεβαίνει πολύ περισσότερο και εμφανίζει να έχουν πεθάνει 51 άτομα στις 100.000», όπως υπογράμμισε.

«Αυτοί φαίνεται ότι έχουν 5πλάσια θνητότητα από τους ανεμβολιαστους. Εδώ πάλι υπάρχει κάποιο παιχνίδι. Μήπως εδώ υπολογίζονται και εκείνοι που, ναι μεν έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση, αλλά δεν έχουν περάσει οι 15 ημέρες που μας έχουν πει ότι μετά την πάροδο τους, θεωρείται κάποιος πλήρως εμβολιασμένος; Μήπως έχουν ανεβάσει τη θνησιμότητα των μερικώς εμβολιασμένων, για να “πέσουν” τα ποσοστά θανάτων των πλήρως εμβολιασμένων; Από τους θανάτους προκύπτει ότι εδώ πρόκειται για επιδημία εμβολιασμένων», κατέληξε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστικός ο Έλληνας μοριακός βιολόγος που εργάζεται στην Ιταλία! Μπορεί τρίτη δόση να προκαλεί αυτοάνοσες αντιδράσεις; – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΜετάλλαξη Μποτσουάνα: «Μπλόκο» της ΕΕ στις πτήσεις από τη Νότια Αφρική