Καταγγελίες-ΣΟΚ για χρήση μάσκες, παρενέργειες εμβολίου και διαχωρισμό αξιωματικών των Ε.Δ. σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους // ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Συγκλονιστικές καταγγελίες στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη στον ρ/σ Focus 103,6.

Παιδαγωγός είπε για τετράχρονο αγόρι που βγάζει τη μάσκα του στο σχολείο ότι «εάν το παιδί δεν συμμορφωθεί  θα αναγκαστώ να το διώξω από το σχολείο», σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, κ. Χρύσα. «Να κάνετε αυτό που οφείλετε ως γονιός, να του φοράτε τη μάσκα και στο σπίτι να τη συνηθίσει» της είπε.

Τα όσα ακολούθησαν μετά τον εμβολιασμό του πατέρα του κατά του covid-19 κατήγγειλε ο κ. Γιώργος. «Ο πατέρας μου πριν από το εμβόλιο έπαιρνε ένα χάπι και μετά από αυτό εννέα» δήλωσε προσθέτοντας «αφού παρέθεσα όλη την καταγραφή στο εμβολιαστικό κέντρο, μου είπαν ότι δεν τίθεται θέμα ότι φταίει το εμβόλιο».

 

Για τη δημιουργία στρατιωτικών «δύο κατηγοριών» έκανε λόγο ο κ. Μανώλης, αξιωματικός του στρατού. «Θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ μας» σημείωσε ενώ διερωτήθηκε «εάν αύριο-μεθαύριο γίνει καμία δραστηριότητα, θα πάνε μόνο οι εμβολιασμένοι;».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΩραιόκαστρο: Διακοπή νερού στο ΒΙ.ΠΑ. Νεοχωρούδας λόγω εργασιών για την αποκατάσταση βλάβης
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: “Εκπρόθεσμη” η απόφαση της κυβέρνησης για χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων