Καταγγελία-«ΒΟΜΒΑ» Χ. Κοροξενού – «Κορονοπάρτι» για κοπή βασιλόπιτας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Απίστευτα τα όσα κατήγγειλε μιλώντας στον ρ/σ focus ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Κοροξενός.  Μιλώντας στη δημοσιογράφο Θεοδώρα Απότα υποστήριξε ότι σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με την παρουσία, όπως είπε, περισσότερων από 100 ατόμων σε κλειστό χώρο.

«Πριν από δύο ώρες έγινε κοπή της πίτας στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» υπό την ηγεσία του διοικητού του Νοσοκομείου και πάνω από 120 άτομα ήταν μαζεμένα σε έναν κλειστό χώρο να κόψουν την πίτα, γιατί θεωρούσαν ότι μεταξύ τους αυτοί δεν κολλάνε…», τόνισε.

«Η κοπή της πίτας συνοδευόταν και από ένα πολύ-πολύ μεγάλο τραπέζι με ορεκτικά και φαγητά» ανέφερε ο κ. Κοροξενός. «…Δεν έχουμε υλικά για τους αρρώστους, πού βρέθηκαν τόσα πολλά λεφτά για να αγοράσουν τρόφιμα;» αναρωτήθηκε.

«Δεν έχουν τσίπα επάνω τους… Δεν τους ενδιαφέρει εάν μαθαίνονται όλα αυτά… 120 και πάνω άτομα να μαζευτούνε σε κλειστό χώρο;» σημείωσε προσθέτοντας ότι «ούτε ένας από τους νοσηλευτές δεν ήταν καλεσμένος, για να μη μεταφέρουν τον ιό στην κοπή της πίτας».

«Ευτυχώς που δεν μας κάλεσαν, δεν θα θέλαμε ποτέ να παρευρεθούμε σε μία τέτοια αθλιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πού είναι ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, ο κ. Τσαλικάκης, να παρέμβει; Το καταγγέλλω εγώ τώρα. Ας παρέμβει και να δει γιατί έγινε αυτό το πράγμα στο νοσοκομείο. Και ποιος πλήρωσε για αυτόν τον μπουφέ;», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΆρης Μουσιώνης: “Εμείς εμβολιαζουμε τον πληθυσμό λες και είναι χοιρομονάδα, που μπαίνουν οι κτηνίατροι και εμβολιάζουν συλλήβδην όλα τα χοιρίδια” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Καραμπόλα 4 οχημάτων στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης