Καταγγελία στον Focus FM: “Ο αυχένας μου κρέμεται από μία κλωστή και περιμένω 2 χρόνια να χειρουργηθώ” – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συγκλονίζει η καταγγελία ακροάτριας στον Focus FM και το Στέφανο Δαμιανίδη για το Γολγοθά που περνά, αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κυρία Νεκταρία Τσακαλίδου έκανε μικροδισκεκτομή το Μάρτιο του 2020 στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε λίστα αναμονής, περιμένοντας την κρίσιμη επέμβαση.

“Από τον Αύγουστο του 2020, άρχισα να έχω πάλι προβλήματα και μετά τη μαγνητική που έκανα, φάνηκε ότι χρειάζεται να μπω ξανά στο χειρουργείο. Μιλώντας με τον διευθυντή της νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο, με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει η επέμβαση, γιατί δεν υπάρχουν χειρουργεία. Μου είπε να ενημερώνομαι συνεχώς και να πάω όταν θα ανοίξουν. Όταν άνοιξαν, πήγα και βρήκα τον ίδιο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι δεν μπορεί να με χειρουργήσει, διότι έχει καταθέσει τα χαρτιά του για σύνταξη. Ζήτησα να το κάνει κάποιος άλλος, αλλά περίμενα πολύ και έτσι έβαλα μέσο έναν διοικητή από άλλο νοσοκομείο. Με έστελναν από τον έναν γιατρό στον άλλον. Τελικά ή διοίκηση του νοσοκομείου, μετά από πίεση, ανάγκασε έναν δεύτερο γιατρό να με αναλάβει”, σημείωσε.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κα Τσακαλίδου, ο συγκεκριμένος γιατρός, στην πορεία ισχυρίστηκε ότι την έχει εγχειρίσει, και ότι της είχε γράψει εξετάσεις, ενώ δεν συνέβη τίποτα από τα δύο.

“Αναγκάστηκε να μου γράψει εξετάσεις, πήγαινα μέρα παρά μέρα στο νοσοκομείο και ήμουν πάλι στο περίμενε. Ο γιατρός βέβαια, αναγνωρίζοντας ότι με έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, μου είπε να επικοινωνήσω μαζί του μόλις πάρω τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων, για να μου δώσει ημερομηνία για το χειρουργείο. Πράγματι προσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο, δεν απάντησε ποτέ, επικοινωνούσαμε με μηνύματα. Μέχρι που μου έγραψε ότι “Δεν μπορώ τώρα καίγομαι, όταν βρω χρόνο θα σε πάρω”. Και ακόμα περιμένω.”

Αυτή η ιστορία κοντεύει τα δύο χρόνια. Η κα Νεκταρία ζει καθημερινά με παυσίπονα, που πλέον δεν μπορούν να την βοηθήσουν. Αδυνατεί να απευθυνθεί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς όπως εξήγησε στον αέρα της εκπομπής, πρόκειται για ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο, το οποίο απαιτεί πάρα πολλά χρήματα.

“Ο αυχένας μου κρέμεται από μία κλωστή. Έχω μια φίλη που δουλεύει σε νοσοκομείο της Σουηδίας. Αποφάσισα να της στείλω τα χαρτιά μου να τα δουν οι νευροχειρουργοί εκεί. Ο γιατρός που τα είδε, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έχω χειρουργηθεί ακόμα. Είπε στη φίλη μου ότι κακώς καθυστερεί η επέμβαση, γιατι κινδυνεύω”, ανέφερε.

“Λυπάμαι πάρα πολύ. Όταν ο κος Γεωργιάδης είχε πρόβλημα, θυμάμαι ότι μπήκε στο χειρουργείο την ίδια ημέρα. Εγώ γιατί όχι; Ντροπή τους”, είπε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑνησυχητικά στοιχεία // Υψηλό το ποσοστό των ανηλίκων με φόβο και άγχος – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροEΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για την αλλαγή του τρόπου εισόδου ταξιδιωτών στην Ελλάδα: Άλλο ένα ολέθριο λάθος της κυβέρνησης