ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ υγειονομικού σε αναστολή: Κόλλησα εσκεμμένα για να μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά μου και να ζήσω την οικογένειά μου – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Αδιανόητη καταγγελία στην εκπομπή «Focus 8-11» με τον Στ. Δαμιανίδη. Υγειονομικός σε αναστολή αποκαλύπτει ότι κόλλησε covid-19 εσκεμμένα ώστε να εργαστεί με το πιστοποιητικό νόσησης και να βγάλει τα προς το ζην, με κίνδυνο της ζωής της.

«Προσπαθούσα για περισσότερο από έναν μήνα να κολλήσω και τελικά τα κατάφερα. Πλέον εργάζομαι με το πιστοποιητικό νόσησης. Από τη στιγμή που δε μας δίνει άλλη επιλογή η κυβέρνηση για να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, επεδίωξα επαφές με θετικά κρούσματα για να κολλήσω κορωνοιό, για να επιστρέψω, να μπορέσω να προσφέρω και να βγάλω τα προς το ζην. Ευτυχώς το πέρασα πολύ καλά, με λίγα συμπτώματα» είπε η κ. Ελένη.
Ανέφερε ότι επρόκειτο για οικογενειακή απόφαση, καθώς το εισόδημά της ήταν το μοναδικό που έμπαινε στο σπίτι.

«Έπρεπε να δείτε τη χαρά του παιδιού μου όταν του ανακοίνωσα ότι αρρώστησα και ότι θα επιστρέψω στη δουλειά. Ήταν χαρούμενο γιατί κατάλαβε ότι τα Χριστούγεννα δε θα του λείψει το δώρο του» σημείωσε.

«Γνώριζα», είπε, «ότι η απόφασή μου εμπεριείχε ρίσκο».

Προηγούμενο άρθροΛαμία: Πήγαν μαθητές για rapid χωρίς ενημέρωση των γονιών μας – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΤι είναι το πολυσυστηματικό φλεγμονώδεις σύνδρομο στα παιδιά; Τι σχέση έχει με το εμβολιο; Για τι μας προειδοποιεί ο Λοιμωξιολόγος και παιδίατρος Ιωάννης Καβαλιώτης; – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM