Καταγγελία: “Το μοναδικό τηλεφώνημα που δεχθήκαμε από το νοσοκομείο, 15 ημέρες που νοσηλεύεται εκεί η μητέρα μου, ήταν για να μας ενημερώσουν ότι κόλλησε covid” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Καταγγελία σήμερα στην εκπομπή του Στ. Δαμιανίδη στον Focus FM από την κ. Αναστασία αναφορικά με την περιπέτεια της μητέρας της, που βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ από τη Μεγάλη Παρασκευή.

“Μέχρι και σήμερα δεν μας έχουν ενημερώσει καθόλου. Την Τρίτη της Διακαινησίμου εβδομάδας, πήγαμε με τον πατέρα μου να δούμε τι συμβαίνει. Πήραμε ειδική άδεια εισόδου μετά από φασαρία και την μεσολάβηση ενός γνωστού” είπε η ίδια.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την οικογένεια οτι η ασθενής είχε πολυ σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

“Την περασμένη Τετάρτη ξαναπήγαμε στο νοσοκομείο, επειδή δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τους γιατρούς. Αναγκαστήκαμε να υποχρεωθούμε και παλι στο γνωστό μας για να μπορέσει να μπει μέσα ο πατέρας μου, να δει τη μητέρα μου και να μιλήσει με τους γιατρούς, οι οποίοι του είπαν ότι δεν υπάρχει καρδιακό πρόβλημα, αλλά πολύ δύσκολη περίπτωση ουρολοίμωξης. Μάλιστα, δεν τον άφησαν να τη δει καθόλου. Το ίδιο βράδυ μας ενημέρωσαν ότι νοσεί με κορονοιό. Από ποιον κόλλησε; Οι επισκέπτες περνάνε μόνο με αρνητικό τεστ. Το μοναδικό τηλεφώνημα που δεχθήκαμε από το νοσοκομείο, 15 ημέρες που νοσηλεύεται η μητέρα μου, ήταν για να μας ενημερώσουν ότι κόλλησε covid”, σημείωσε.

Η κυρία Αναστασία έκανε λόγο και για παραμέληση ασθενούς, αφού όπως είπε, για να καταλήξουν να γεμίσουν με υγρό οι πνεύμονες από τη λοίμωξη που παρουσιιάστηκε στη μητέρα της, η φροντίδα θα πρέπει να ήταν ελλιπής, όπως τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΓ. Μάζης: “Μόνο μια κυρίαρχη Ευρώπη θα μπορούσε να θέσει τέλος στην αιματοχυσία και να βοηθήσει στην εξεύρεση διπλωματικής λύσης” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΑσύλληπτο: Λογαριασμός ρεύματος 7.817€ σε υγειονομικό σε αναστολή!