Καταγγελία: “Αρνήθηκαν στην 84χρονη πεθερά μου να συνταγογραφήσει τα φάρμακά της γιατί είναι ανεμβολίαστη” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus 

Καταγγελία στον «αέρα» του Focus FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στ. Δαμιανίδη ακούστηκε από την κυρία Παρθένα, που θέλησε να κάνει γνωστή την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγες ημέρες η πεθερά της, όταν πήγε να γράψει τα φάρμακά της σε ιατρείο του ΚΑΠΗ Νεάπολης.

“Στην αρχή της είπαν ότι επειδή δεν είναι δημότης και δεν ψηφίζει εκεί, θα έπρεπε να περιμένει λίγες ημέρες. Εχθές που πήγε και πάλι, μία υπάλληλος τη ρώτησε εάν είναι εμβολιασμένη. Μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε άρχισε να φωνάζει πολύ, είπε στην ηλικιωμένη γυναίκα πως στο χώρο επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι και την έδιωξε κακήν-κακώς” ανέφερε.

Όταν αργότερα επικοινώνησε η κα Παρθένα με τους υπεύθυνους του Κέντρου την ενημέρωσαν ότι μόνο οι εμβολιασμένοι μπορούν να επισκεφτούν το ΚΑΠΗ, παρά την άρση των μέτρων, όπως είπε η ίδια.

“Μου είπαν ότι έχουν ένα ΦΕΚ και ότι η διοίκηση επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους. Όσο για τους ανεμβολίαστους, εάν δε γνωρίζουν από άυλη συνταγογράφηση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να προμηθευτούν τα φάρμακά τους. Από φόβο, χάσαμε την ανθρωπιά μας. Ο φόβος, έδειξε τα πραγματικά πρόσωπα των Ελλήνων Ορθοδόξων”, σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία: “Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι και δύο μήνες μετά, “έφυγε” από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus
Επόμενο άρθροΓενικά αίθριος o καιρός αύριο – Πού θα σημειωθούν βροχές