Καταγγελία: Η απάτη των Funds και ο ρασοφόρος… κοράκι

 

Από τη Λακωνία η κα Γεωργία Χριστάκου κατήγγειλε στην εκπομπή “8-11” του Focus Fm 103,6 και στο δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη τον τρόπο με τον οποίο έχασε την οικογενειακή της επιχείρηση.

“Προκειται για ένα οικογενειακό εμπορικό κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή του Ευρώτα. Στις 25 Νοεμβρίου μάθαμε ότι υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος για τον πλειστηριασμό του καταστήματος που είχε προγραμματιστεί για τις 30 του μήνα. Να σημειώσω εδώ ότι η διαχειρίστρια εταιρεία δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μας προκειμένου να βρεθεί μια λύση για να μη χαθεί η επιχείρηση. Επισης, τα χρήματα που έχουν ήδη δοθεί, ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό με το οποίο ξεπουλήθηκε τελικά το ακίνητο”, ανέφερε.

Η κυρία Χριστάκου επικοινώνησε με τη συμβολαιογράφο της εταιρίας προκειμένου να ζητήσει διευθέτηση του οφειλόμενου ποσού για να λάβει την απάντηση ότι η προθεσμία είχε χαθεί.

“Ξεκινήσαμε λοιπον την προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με τη διαχειρίστρια εταιρεία. Προσπαθούμε ώρες να βρούμε τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει το δάνειό μας, ο οποίος μας ζήτησε 50.000 ευρώ για να σταματήσει ο πλειστηριασμός. Μετά από διαπραγμάτευση, το ποσό έπεσε στα 20.000. Γνωστοί μας δικηγόροι όμως μας είπαν να μην δώσουμε χρήματα, γιατί ποτέ αυτού του είδους οι εταιρείες δεν βρίσκουν βιώσιμες λύσεις για τους ενδιαφερόμενους και ότι τα χρήματά μας θα χαθούν. Την επόμενη του πλειστηριασμού, πληροφορηθήκαμε ότι το ακίνητο έχει περάσει στα χέρια μέλους της ιερατικής οικογένειας στον τόπο μας, σε αυτή την κοινωνία των 2.000 κατοίκων, με το ποσό εκκίνησης να ειναι στο 1 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, γνώριζε εκ των προτέρων οτι ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος. Τελικά το ακίνητο αξίας 150.000 ευρώ, ξεπουλήθηκε στην τιμή των 64.001 ευρώ”.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: “Είναι μύθος ότι το εμβόλιο προφυλάσσει, γι΄αυτό και διώκεται ο Μπουρλά”
Επόμενο άρθροΚουτσούμπας: Νομιμοποιείται το «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων»