Καταγγελία – Focus FM: Πήρα τα παιδιά μου και φύγαμε από το σινεμά! Φιλί μεταξύ γυναικών σε παιδική ταινία της Disney που παίζεται στους κινηματογράφους

Καταγγελία από ακροατή του Focus FM, πατέρα δύο μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Κώστας, ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που προβάλλεται στους κινηματογράφους προωθεί την ομοφυλοφιλία.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μιλώντας στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, πήγε με τα δυο του παιδιά στον κινηματογράφο όπως κάνει συχνά για να παρακολουθήσουν κατάλληλη ταινία κινουμένων σχεδίων. Κατά τη διάρκεια της ταινίας αντιλαμβάνεται ότι η ιστορία που εξελίσσεται περιλαμβάνει ένα ζευγάρι γυναικών και δείχνει ότι αποκτούν μαζί παιδιά. Ως αποκορύφωμα όλων αυτών που παρακολουθεί άναυδος βλέπει τις δύο γυναίκες να φιλιούνται στο στόμα ως το πιο φυσιολογικό πράγμα, όπως σημείωσε. Στη συνέχεια, ο πατέρας παίρνει τα παιδιά του, αποχωρεί από την αίθουσα προβολής της ταινίας και αναζητά τους υπεύθυνους για την προβολή. Αφού τους ρωτάει αν γνωρίζουν ότι η ταινία περιέχει σκηνές ομοφυλοφιλικού περιεχομένου εκείνοι δηλώνουν άγνοια.

«Μου είπαν ότι ο χαρακτηρισμός της ταινίας από το υπουργείο είναι «κατάλληλη» και μου δείχνουν μάλιστα την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν έγινε εσκεμμένα από μέρους τους αφού δεν είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν όλες τις ταινίες που προβάλλονται και αρκούνται στα έγγραφα που τις συνοδεύουν», ανέφερε.

«Πως είναι δυνατόν το Υπουργείο της κυρίας Μενδώνη να δίνει άδεια τέτοιες ταινίες να προβάλλονται για μικρά παιδάκια. Αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού. Επειδή έψαξα το θέμα, η συγκεκριμένη ταινία απαγορεύτηκε να προβληθεί λόγω του περιεχομένου της σε 14 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Μαλαισίας. Γιατί δηλαδή επιτράπηκε στη χώρα μας;» αναρωτήθηκε.

Προηγούμενο άρθροΓαλλία: Έρευνα κατά της υφυπουργού Χρυσούλας Ζαχαροπούλου έπειτα από δύο μηνύσεις για βιασμό
Επόμενο άρθρο10.528 κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ