Καταγγελία-Focus FM: «Η μητέρα μου κατέληξε μετά από 52 ημέρες νοσηλείας και αφού κόλλησε συνολικά 5 λοιμώξεις μέσα στο νοσοκομείο» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συγκλονίζει η καταγγελία ακροατή στον Focus FM και το Στέφανο Δαμιανίδη, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Ο κος Δαβίδ Γκατούεβ επικοινώνησε με το σταθμό για να καταγγείλει την περιπέτεια που έζησε, όταν χρειάστηκε να συνοδεύσει την 61χρονη μητέρα του στο νοσοκομείο μετά από συμπτώματα που παρουσίασε στα μάτια και τη μέση της.

«5 Μαρτίου μπήκε η μητέρα μου στο ΑΧΕΠΑ, με αγγειοοίδημα στα μάτια και έναν πόνο στη μέση. Να σημειώσω ότι πριν την εισαγωγή της, όλες οι εξετάσει της ήταν πολύ καλές. Ενημέρωσα στο μεταξύ ότι από προηγούμενη εισαγωγή της σε άλλο νοσοκομείο για το πρήξιμο στα μάτια, μας είχαν πει ότι ίσως πρόκειται για αλλεργική αντίδραση σε φάρμακο. Οι γιατροί στο ΑΧΕΠΑ άρχισαν να την εξετάζουν από την αρχή. Στις 14 του ίδιου μήνα με ενημέρωσαν ότι η μητέρα μου εμφάνισε πυρετό, συνέπεια ενδονοσοκομειακής λοίμωξης και πέντε ημέρες μετά με ειδοποίησαν ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο , μεταφέρουν τους ασθενείς με covid περνώντας με τα φορεία από, τον κεντρικό διάδρομο, εκεί που υπάρχει ο κόσμος που περιμένει. Απλά διώχνουν για λίγο τους ανθρώπους και ακολουθούν οι καθαρίστριες, λες και υπάρχει περίπτωση ο ιός να μεταδοθεί από τις ρόδες του φορείου».

Η 61χρονη γυναίκα πέρασε σχεδόν ασυμπτωματικά τον κορονοϊό και σύμφωνα με τους γιατρούς, παρουσίαζε μία γενικότερα καλή κλινική εικόνα, όπως είπε ο κ. Γκατούεβ.

“Ξαφνικά με ειδοποίησαν ότι ανέβασε πυρετό από ουρολοίμωξη. Και δύο εβδομάδες αργότερα μου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει και φλεγμονή στο έντερο. Για να διαγνωστεί στις 18 Απριλίου με πνευμονία. Η μητέρα μου κατέληξε μετά από 52 ημέρες νοσηλείας και αφού κόλλησε συνολικά 5 λοιμώξεις μέσα στο νοσοκομείο”.

Προηγούμενο άρθροΔ. Νατσιός: «Ιερόσυλη η σύγκριση που έκανε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας για την Έξοδο του Μεσολογγίου και τη σημερινή κατάσταση στη Μαριούπολη»
Επόμενο άρθροΚαταδικάστηκε 34χρονος που είχε εμμονή με την Ά. Κορακάκη