Καταγγελία – ΕΥΟΣΜΟΣ: “Λαθρομετανάστες κλέβουν ρεύμα και νερό, βάζουν φωτιές… έξι χρόνια το ζούμε, μας έχουν παρατήσει εδώ πάνω”

Καταγγελία στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για αδιαφορία των αρμοδίων όσον αφορά κατάσταση που επικρατεί σε συγκρότημα πολυκατoικιών στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο, τα τελευταία 6 χρόνια, με μία από τις πολυκατοικίες να είναι σε κατάληψη από λαθρομετανάστες.

Ιδιοκτήτες σπιτιών στη γύρω περιοχή έχουν καταγγείλει το γεγονός σε πολλές υπηρεσίες, χωρίς αποτέλεσμα. Ο κύριος Γιάννης Μιχούδης, ένας εξ αυτών περιγράφει την κατάσταση ως τραγική.

“Έχουμε κάνει καταγγελία στο Υγειονομικό γιατί ζουν μέσα στη βρώμα, κλέβουν νερό, κλέβουν ρεύμα. Είναι φανερό ότι το κάνουν.  Δε γνωρίζουμε πόσοι ζουν εκεί, διαρκώς έρχονται νέα άτομα. Αρχικά τους είχε εγκαταστήσει  ΜΚΟ, τους έκοψε όμως τα χρήματα που τους έδινε για ενοίκια και λογαριασμούς. Δε γνωρίζουμε τι έχει γίνει και με τον εργολάβο που είναι ο ιδιοκτήτης και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήγε στην αστυνομία και δεν έγινε τίποτα. Μαζεύουν τα σκουπίδια τους και βάζουν φωτιές, κλέβουν αυτοκίνητα, ναρκωτικά έχουν σίγουρα. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον 6 χρόνια. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, δεν μπορούν να παίξουν τα παιδιά της γειτονιάς. Μας έχουν παρατήσει εδώ πάνω”, είπε ο ίδιος.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: “Η παρούσα κυβέρνηση, θέλησε να κάνει τους εμβολιασμένους “εκλογικό στρατό”, αλλά την πάτησαν άσχημα. Το αφήγημα καταρρέει παταγωδώς”!
Επόμενο άρθροΖάκυνθος: Νεκρός και δύο βαριά τραυματίες σε εργατικό δυστύχημα