Η κυρία Ανδριάνα, έπρεπε να πάει την μητέρα της για προγραμματισμένη χημειοθεραπεία.Ο γιατρός αρνήθηκε να της την κάνει, γιατί είχε ληγμένο πιστοποιητικό νόσησης 10 ημερών.

«Έβαλα τις φωνές, άρχισα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Και ο γιατρός δέχτηκε να την κάνει, γιατί, όπως είπε, με λυπήθηκε. Θέλω αυτός ο γιατρός να τιμωρηθεί».

Εξαιτίας της φασαρίας που προκάλεσε η κυρία Ανδριάννα, όπως είπε “ο συγκεκριμένος γιατρός, δέχτηκε να κάνει χημειοθεραπεία και σε άλλους ασθενείς που νωρίτερα είχε αποκλείσει, λόγω του ότι δεν ήταν εμβολιασμένοι”.

«Αναγκαστικά η καρκινοπαθής έκανε το εμβόλιο για να μπορεί να κάνει τις χημειοθεραπείες της, δυστυχώς όμως, έφυγε από τη ζωή… ίσως η υγεία της να επιβαρύνθηκε και από τη δόση». Η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς τα στοιχεία του γιατρού της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία», είναι στη διάθεση της εκπομπής.

Προηγούμενο άρθροA. Τσίπρας: Αύριο ακόμη μια παράσταση…. Θα κάνω δήλωση μετά το μήνυμα Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΚαταγγελία – «Μου ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ την κίτρινη κάρτα, μετά από ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ που εμφάνισε ο εμβολιασμένος με 2 δόσεις γιος μου» – Ηχητικό Focus FM