Καστοριά: Ζημιές στο δρόμο Χάνι Μπιρίκι-Απόσκεπος // Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας.

Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορίας στο δρόμο Χάνι Μπιρίκι- Απόσκεπος, καθώς, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, παρουσιάστηκαν ζημίες σε γεφύρι στο ρέμα Λοχαγού, περίπου 1500 μέτρα από τη γέφυρα Μπέλεϋ.

Πιο συγκεκριμένα και όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα ert.gr, το ένα από τα τέσσερα τοιχοπτερύγια της γέφυρας υπέστη πτώση και υποχώρησε τμήμα της οδού, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Το σημείο επισκέφτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος με τον Διευθυντή Τεχνικών έργων Στέλιο Κοτσάκο, την Προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων Βάσω Σιδηροπούλου και τον Διοικητή της Τροχαίας Καστοριάς Στέλιο Τσιαταλπά και, από κοινού, αποφάσισαν τη διακοπή της κυκλοφορίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα προβεί στις εργασίες αποκατάστασης ώστε ο δρόμος να δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κρούσμα κορωνοϊού στο 1ο Δημοτικό Πανοράματος – Κλείνει τμήμα.
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση-Ανακοίνωση για τα γερμανικά δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν τις ελληνικές θέσεις «μαξιμαλιστικές».