Καναδάς, Ευθανασία και Ευγονική: Μέρος 2

Στο   πρώτο   άρθρο   (λινκ     https://focusfm.gr/kanadas-eythanasia-kai-eygoniki-meros-1/   ) μιλήσαμε  για  τις  ευγονικές  βλέψεις  της  Ατζέντας  2030 όπως αυτές εκδηλώνονται αυτή τη στιγμή στον Καναδά μέσω της νόμιμης ευθανασίας. Όπως είδαμε, πρώτοι στόχοι αυτής της ατζέντας είναι τα άτομα με αναπηρίες και ψυχικές ασθένειες.

Ίσως  υπάρχουν  μερικοί  που  ακόμα  αισθάνονται  πως τα άνω δεν τους αφορούν γιατί δεν είναι ούτε άτομα με αναπηρία ούτε με ψυχικές ασθένειες ούτε και ηλικιωμένοι (ακόμα). Σε αυτή τη περίπτωση επιτρέψτε μου να σας πω τι άλλο σχεδιάζουν οι παγκόσμιες ελίτ μετά την εξολόθρευση των ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία.

Επόμενος στόχος: Τα μωρά και τα παιδιά

Όπως συζητήσαμε και στην εκπομπή των 8-11 του Στέφανου Δαμιανίδη (θα έδινα λινκ αλλά το youtube μας έριξε το livestream), η ευγονική αυτή ατζέντα έχει εκτεταμένες βλέψεις για το ποιούς θέλει να οδηγήσει σε συστηματική εξολόθρευση.

Ας  ξεκινήσουμε  με  το  Κολλέγιο  Ιατρών  του  Κεμπέκ  και  τις  δικές  του  προτάσεις  για την επέκταση  της  νομοθεσίας  για  τις  ευθανασίες.  Το  Κολλέγιο  έχει  προτείνει  την  ευθανασία νεογέννητων  και  μωρών  κάτω  του  έτους  με  “μικρή  πρόγνωση  επιβίωσης”.  Παράλληλα, στηρίζει την νόμιμη αναγνώριση αιτημάτων ευθανασίας από “ώριμους ανηλίκους” ηλικίας 14 ετών και άνω με την συναίνεση του κηδεμόνα τους. Το τελευταίο έχει προταθεί και από τον Καναδικό Δικηγορικό Σύλλογο που προτείνει την αναγνώριση του δικαιώματος ευθανασίας σε “ικανούς/ώριμους” ανηλίκους.

Όσοι τώρα θεωρείτε πως οι γονείς μπορούν να μπουν εμπόδιο στην ευθανασία μωρών και εφήβων θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως σε χώρες όπως ο Καναδάς δεν είναι καθόλου σπάνιο το κράτος να αναλάβει την κηδεμονία ενός ανηλίκου εάν είναι να γίνει κάποια ιατρική πράξη η οποία κρίνεται πως είναι “για το καλό της υγείας του”. Προσφάτως για παράδειγμα, το κράτος της Νέας Ζηλανδίας ανέλαβε την κηδεμονία ενός μωρού επειδή οι γονείς του δεν ήθελαν  να  λάβει  μετάγγιση  αίματος  από  εμβολιασμένους  δότες.  Επίσης,  υπάρχει  νομικό προηγούμενο όπου ο Καναδάς έχει αναγνωρίσει σε ανήλικους το δικαίωμα να προβούν σε ιατρικές  πράξεις  παρά  την  οποιαδήποτε  γονεϊκή  ένσταση.  Αυτή  η  νομική  “κερκόπορτα” άνοιξε με την επέλαση του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙ, για την εξυπηρέτηση της ατζέντας του οποίου τα κράτη της Δύσης άρχισαν να αναγνωρίζουν το δικαίωμα σε ανήλικους να κάνουν επεμβάσεις   επαναπροσδιορισμού   φύλου  και  ορμονοθεραπείες  ακόμα  και  ενάντια  στη θέληση των γονέων τους (να πως όλες αυτές οι ατζέντες δένουν μαζί). Αν συνδυάσουμε τα άνω με ακραίες νομοθεσίες όπως αυτή της Νέας Ζηλανδίας περί των εκτρώσεων η οποία επιτρέπει  εκτρώσεις  ανά  πάσα  στιγμή  κατά τη διάρκεια της κύησης και για οποιονδήποτε λόγο  (όπως  το  φύλο  του  παιδιού,  κοσμητικές  παραμορφώσεις  ή  σύνδρομο  Ντάουν) τότε μπορούμε να καταλάβουμε το πλήρες εύρος κτηνωδίας το οποίο η νομοθεσία αυτή στοχεύει να εξαπολύσει.

Γεννήθηκε το παιδί σου με κάποιου είδους αναπηρία η οποία φαίνεται πως θα στοιχίσει στον κρατικό μηχανισμό; Το κράτος θα αναλάβει την κηδεμονία του και θα του κάνει ευθανασία για να  το  “γλιτώσει”  από  την  αναπηρία  και  τον  “πόνο”  του  (και  για  να  κρατήσει  τον  κρατικό προϋπολογισμό  ισορροπημένο).  Ζήτησε  ο  δεκατετράχρονος  γιός  σου να κάνει ευθανασία μετά  από  διαρκή  κατήχηση  από  το  σχολείο,  τα  ΜΜΕ και το διαδίκτυο επειδή δεν αντέχει άλλες μάσκες, απομόνωση και lockdown και έχει κατάθλιψη; Τι; Δε συναινείς στην επιλογή του;  Δε  πειράζει.  Θα  επέμβει  ο  κρατικός  μηχανισμός  και  οι  κρατικοί  λειτουργοί.  Όπως επιτρέπουν στα άλλα δεκατετράχρονα να κάνουν ενέσεις με ορμόνες και να πετσοκόβουν τα γεννητικά τους όργανα, έτσι θα επιτρέψουν και στο δικό σου να κάνει ένεση με δηλητήριο.

Μιας και ανέφερα το θέμα της κατήχησης των μικρών παιδιών, να σας ενημερώσω πως η προπαγάνδα  υπό  την  οποία  ετοιμάζουν  να  τα  υποβάλουν  όσον  αφορά  το  θέμα  της ευθανασίας   έχει   ήδη   ξεκινήσει.   Ο   οργανισμός   Virtual   Hospice   έχει   παράξει     βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 6 ως 12 ετών που σκοπός του είναι η εξοικείωση τους με την ευθανασία (δείτε την εικόνα από κάτω). Στόχος του βιβλίου είναι να εξοικειώσει τα παιδιά με την ιδέα και την εικόνα ενός συγγενούς να δέχεται ευθανασία καθώς και με την εικόνα της άψυχης  σορού  του.  Χαρακτηριστικό  είναι  μάλιστα  πως το βιβλίο ενθαρρύνει τα παιδιά να είναι   παρόντα   την   ώρα   της   ευθανασίας.   Παράλληλα,   τα   αποθαρρύνει   από   το   να προσπαθήσουν   να   αλλάξουν   τη   γνώμη   του   συγγενούς   που   επέλεξε   ευθανασί   Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο παρουσιάζει μια τέτοια ενέργεια τόσο μάταιη όσο το να προσπαθεί κανείς να αναστείλει ένα φυσικό φαινόμενο όπως το γήρας.

Όπως  καταλαβαίνετε,  το  σχέδιο  πάει  πολύ  πιο  βαθιά  και  στόχος  του  είναι  η  πλήρης εφαρμογή μιας τεχνοκρατικής αντίληψης για την κοινωνία ως τη νέα κανονικότητα όπου οι άνθρωποι θα κρίνονται όπως και οι ντομάτες στον πάγκο της λαϊκής (τα καλά από εδώ, τα χτυπημένα στα σκουπίδια). Στόχος του είναι να δώσει στο τεχνοκρατικό κράτος την απόλυτη εξουσία, αυτή της ζωής και του θανάτου των πολιτών. Αυτό το είδαμε πρώτη φορά σε “λάιτ” εκδοχή με την καραντίνα του 2020 όπου το κράτος αποφάσισε το πότε οι ελεύθεροι πολίτες έχουν ή δεν έχουν δικαιώματα και στη συνέχεια το είδαμε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Εκεί  είδαμε την αρχή του αφηγήματος περί “κοινωνικής ευθύνης” και την “ευθύνη” μας να φροντίζουμε  τον  αντίκτυπο  που  έχει  η  κατάσταση  της  υγείας  μας  στο  κράτος  και  στους συμπολίτες  μας.  Όπως  μας  είπαν  πως  έχουμε  “ευθύνη”  και οφείλουμε να εμβολιαστούμε επειδή αν ασθενίσουμε θα στοιχίσουμε ΜΕΘ στο κράτος, έτσι θα ακούσουμε σύντομα πως έχουμε ευθύνη να κάνουμε ευθανασία σε εμάς ή στα παιδιά μας γιατί τα προβλήματα υγείας μας  κοστίζουν  στο  κράτος  και  κοστίζουν  πρόσθετους  φόρους  στους  συνανθρώπους  μας. Όπως αυτό ήδη γίνεται στον Καναδά έτσι αύριο θα εξαπλωθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τελικός στόχος: Όλοι εμείς

Τέλος, έχοντας δει τα σχέδια της Ατζέντας 2030 για ηλικιωμένους, ψυχικά νοσούντες, άτομα με  αναπηρίες,  μωρά  με  δυσμορφίες  και  παιδιά,  ας  δούμε  τι  επιφυλάσει  και  για  τους υπόλοιπους.  Όπως  προανέφερα,  στόχος  αυτής  της  ευγονικής  ατζέντας  είναι  να  ασκήσει πλήρη  έλεγχο  επί  της  κοινωνίας  ελέγχοντας  το  πότε  οι  πολίτες  ζουν  ή  πεθαίνουν  με πρόσχημα την υγεία της κοινωνίας. Πώς άραγε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το καθεστώς ως όπλο ενάντια των υγιών ατόμων που της αντιτίθενται;

Πρόσφατα η Νέα Υόρκη έδωσε το δικαίωμα στις αρχές να θέτουν υπό υποχρεωτική νοσηλεία τα άτομα που θεωρούνται από τις αρχές ως ψυχικά ασθενή ακόμα και ενάντια στη θέλησή τους. Σε αυτό το σημείο σας θυμίζω πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μιας συντονισμένης  προσπάθειας  από  τα  κράτη  και  τα  τσιράκια  τους  στα  μίντια  και  στην (ψευδο)επιστημονική κοινότητα να ονομάσουν όποιον αντιτίθεται στο αφήγημά τους για τον COVID, τα εμβόλια και την Ατζέντα 2030 ως ψυχικά ασθενή “συνωμοσιολόγο”. Ταυτόχρονα, οι νομικές αρχές στη Δύση ήδη μας αντιμετωπίζουν ως εγχώριους τρομοκράτες και δυνητικά επικίνδυνους  για  την  κοινωνία.  Πόσο  καιρό  θεωρείτε  πως θα τους πάρει να συνδυάσουν αυτά τα τρία και να αρχίσουν να συλλαμβάνουν και να θέτουν υπό υποχρεωτική νοσηλεία αυτούς τους “ψυχικά ασθενείς” και “δυνητικά επικίνδυνους” αντιφρονούντες με την πρόφαση πως είναι επικίνδυνοι για τους ίδιους και τους γύρω τους; Πόσο καιρό θα τους πάρει να τους κηρύξουν  ως  φρενοβλαβείς  με  το  κράτος  να  αναλαμβάνει  την  κηδεμονία  τους  και  να προγραμματίζει τις “οικειοθελείς” ευθανασίες τους για να τους “βγάλει από το βάσανό τους”;

Ξέρω  πως  αυτό  μπορεί  να  ακούγεται  τραβηγμένο  και  υπερβολικό  σε  κάποιους  και  το κατανοώ. Και εμένα αν μου έλεγε κάποιος τον Δεκέμβριο του 2019 πως θα βίωνα lockdown, αστυνομικά περίπολα και πρόστιμα για να μείνω σπίτι μου και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με επικίνδυνα σκευάσματα θα τον κοίταγα με μεγάλη καχυποψία. Αλλά επειδή τα βίωσα και τα βιώσαμε όλα αυτά, τίποτα πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απίθανο . Μιλάμε για άτομα που μας έκλεισαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έβγαλαν τα ΜΑΤ για να επιτεθούν σε ειρηνικούς διαδηλωτές   που  διαμαρτύρονταν  υπερ  της  ελευθερίας  και  των  βασικών  ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  έστειλαν  την  αστυνομία  να  συλλάβει  πολιτικούς  αντιφρονούντες  στα  σπίτια τους, άφησαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους άνεργους γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο, δηλητηρίασαν 5μιση δισεκατομμύρια ανθρώπους με αυτό το χημικό σκεύασμα, στέρησαν την είσοδο των αντιφρονούντων στα πανεπιστήμια και στις σχολές και καλούσαν ευθαρσώς και δημοσίως για τον μαζικό θάνατο των ανεμβολίαστων. Είναι πράγματι τόσο απίθανο να πιστέψουμε  πως  αυτοί  οι  άνθρωποι  σχεδιάζουν  την  μαζική  εξόντωσή μας, βήμα-βήμα τη φορά;

Ένα ακόμα μαύρο κεφάλαιο στην ανθρώπινη ιστορία.

Στο  βιβλίο  του  Άλντους  Χάξλεϋ  με τίτλο Brave New World, ο συγγραφέας περιγράφει μια δυστοπική,   μελλοντική   κοινωνία   υπό   ένα   τεχνοκρατικό   καθεστώς   όπου  οι  άνθρωποι αξιολογούνταν  από  τη  στιγμή  της  γέννησής  τους  σε  πολίτες  ανώτερης  και  κατώτερης κατηγορίας.  Οι  πολίτες  αυτοί  ζούσαν  ζωές  όπως  τις  όριζε  το  κράτος  για αυτούς και όταν γερνούσαν και δε μπορούσαν να εργαστούν λάμβαναν υποχρεωτική ευθανασία. Ο Χάξλεϋ έγραψε το βιβλίο αυτό ως μια προειδοποίηση για το μέλλον της ανθρωπότητας και δυστυχώς τα  γραπτά  του  έχουν  αποδειχθεί  προφητικά  αν  κρίνουμε  από  αυτά  που  καλούμαστε  να αντιμετωπίσουμε.

Αυτό το οποίο ζούμε σήμερα με την εφαρμογή του ευγονικού τμήματος της Ατζέντας 2030 δεν  είναι  κεραυνός  εν  αιθρία.  Είναι  αποτέλεσμα  μιας  μακράς  και  καλά  οργανωμένης διαδικασίας  η  οποία  είχε εξαρχής στόχο να μας οδηγήσει σε αυτό το σημείο με μικρά και αργά  βηματάκια.  Όπως  η  ατζέντα  αυτή  φρόντισε  οι  κοινωνικά  αδύναμες  ομάδες  των ηλικιωμένων, ατόμων με αναπηρία και ψυχικά ασθενών να μείνουν στο περιθώριο με σκοπό να  επιλέξουν την ευθανασία αντί της περαιτέρω οικονομικής εξαθλίωσης έτσι σκοπεύει να ωθήσει στον θάνατο και όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες που κρίνει ως “ανεπιθύμητες”.

Ο  λόγος  που  η  κατάσταση  αυτή  επετράπη  να  φτάσει  σε  αυτό  το  σημείο  έγκειται σε δύο παράγοντες.  Ο  πρώτος  είναι  η  αδιαφορία  του  μεγαλύτερου  τμήματος  του  κοινωνικού συνόλου.  Σε  ένα  κόσμο  όπου  οι  μάζες  βομβαρδίζονται  με  το  μήνυμα  πως  το  μόνο  που πρέπει να τις ενδιαφέρει είναι το ατομικό συμφέρον και η αναζήτηση υλικής και σωματικής ηδονής  δεν  είναι  έκπληξη  που  τα  θέματα  που  αφορούν  τις  κοινωνικά  αδύναμες  ομάδες θάβονται κάτω από το χαλί. Κανείς πλέον “δεν έχει χρόνο” να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο πλην του εφήμερου συμφέροντός του και του εαυτού του. Ο δεύτερος παράγοντας που μας ώθησε σε αυτή τη κατάσταση είναι η παρακμή του επιστημονικού κόσμου. Όπως το βιώσαμε και  τα τελευταία τρία χρόνια (βρε πως περνάει ο καιρός) οι περισσότεροι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί παντός επιστημονικού κλάδου κρίθηκαν ανάξιοι των περιστάσεων, των τίτλων και του κύρους που τους έχουμε προσδώσει. Νομικοί στήριξαν την πλήρη καταστρατήγηση των  θεμελιωδών  ανθρωπίνων  δικαιωμάτων  μέσω  της  εφαρμογής  μέτρων  καραντίνας  και υποχρεωτικών   εμβολιασμών.   Γιατροί   μετατράπηκαν   σε   πλασιέ   της   Pfizer   και   άλλων φαρμακευτικών,  συνιστώντας  σκευάσματα τα οποία δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ. Ψυχολόγοι παραβίασαν  τις  πιο  θεμελιώδεις  αρχές  της  επιστήμης  τους  και  συνεργάστηκαν  με  τους διεθνιστές  με  σκοπό  να  πανικοβάλουν  τον  πληθυσμό ώστε να δεχτεί τα αυθαίρετα μέτρα καραντίνας και εμβολιασμού. Κοινωνιολόγοι χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους σχετικά με τον ανθρώπινο ψυχισμό ώστε να διχάσουν τις κοινωνίες και να σπείρουν την έριδα μεταξύ των πολιτών.

Η λίστα του πώς ο κάθε επιστημονικός κλάδος συνέβαλε ενεργά στο να βρεθούμε σε αυτή τη κατάσταση είναι μεγάλη και θλιβερή αλλά ο κοινός παρονομαστής σε κάθε περίπτωση είναι ένας: το χρήμα και το κύρος. Τα πανεπιστήμια έχουν γεμίσει εδώ και πολλές δεκαετίες με ακαδημαϊκούς  και  εκπαιδευόμενους επιστήμονες που σπουδάζουν γιατί απλά ευελπιστούν πως  οι  σπουδές  τους  αυτές  θα  μεταφραστούν  στο  μέλλον  σε  λεφτά  και  κύρος.  Όσοι αμφιβάλλετε για αυτό ανακαλέστε το πόσους γιατρούς ξέρετε οι οποίοι σας είπαν πως έγιναν γιατροί απλά και μόνο για τα λεφτά. Ελάχιστοι σπουδάζουν πλέον για τον λόγο για τον οποίο γεννήθηκε η επιστήμη, ο οποίος είναι η βελτίωση της ζωής του ανθρώπου. Ακόμα λιγότεροι καταλαβαίνουν  το  χρέος  του  επιστήμονα  που  είναι  να  υπηρετεί  την  κοινωνία.  Και  ακόμα λιγότεροι  μελετούν  την  επιστήμη  τους  με  ευχαρίστηση  καθώς  οι  πιο  πολλοί  φοιτητές μελετούν  απλά  για  να  περάσουν  το  μάθημα  και  μετά  την  ορκωμοσία  δεν  ανοίγουν  ξανά βιβλίο.

Εάν  θέλουμε  να  αποφύγουμε  ένα  μέλλον  όπως  είναι  αυτό  που  περιγράφεται  σε αυτό το άρθρο  θα  πρέπει  να  σπάσουμε  αυτόν  τον  κύκλο  αδιαφορίας  και  ημιμάθειας. Οι ατζέντες αυτές  στηρίζονται  σε  ένα  μόνο  πράγμα,  στην  ελπίδα  πως  εμείς  θα  τις  δεχτούμε  χωρίς κανενός  είδους  αντίσταση.  Η  λύση  σε  αυτό  είναι  μια  όπως  έχω  ήδη  πει:  Επαγρύπνηση, Ενημέρωση  και  Ενεργητικότητα.  Όταν  μια  κοινωνία  έχει  τα  μάτια  της  ανοιχτά  για  την εμφάνιση  τέτοιου  είδους  πολιτικών  και  ιδεολογιών,  όταν  ενημερώνεται  και  επενδύει  στην ουσιαστική μόρφωσή της ώστε κανένας να μην μπορεί να της πουλήσει κουτόχορτο και όταν δρα  μαζικά,  οργανωμένα  και  ειρηνικά  για  να  εκφράσει  την  αντίθεσή  της  τότε  κανένας Τρυντώ, κανένας Σουάμπ και καμία Νέα Τάξη Πραγμάτων δε θα μπορέσει να την υποτάξει.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο (παρά την έκτασή του) και θα χαρώ να ακούσω και τα     δικά     σας     σχόλια     πάνω     στο     θέμα    στη    σελίδα    μου    στο    facebook    ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100088787553150 ). Εις το επανιδείν.

Προηγούμενο άρθροΔράμα: Συνελήφθη 17χρονος παράνομος μετανάστης για διαρρήξεις σε τέσσερις ναούς
Επόμενο άρθροΓαλλία: Νεκρός και τραυματίες από πυρά στο Παρίσι